26000 TL 2K oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
₺26.000
Olmaz hocam. Bu arada söylemeyi unuttum da 60 fps olsa akıcı olsa bana yeter.

Maalesef çıkamam
Hocam o zaman alacağınız kart 4060 ya da 4060 Ti, DDR4 sistem alınmaz dediğim gibi.

Hocam o zaman alacağınız kart 4060 ya da 4060 Ti, DDR4 sistem alınmaz dediğim gibi.
Hocam zaten 2K kullanacağı için işlemci odaklı bir şeye pek ihtiyacı yok. Daha çok ekran kartı gerekli. 5600 ve 4060 Ti kombolu bir sistem daha mantıklı olmaz mı 2K için. 1080p için bence de AM5 daha mantıklı ama 2K olunca 4060 Ti mantıksız değil bence.

Hocam işlemci odaklı bir şey yok evet biliyorum da 26K para verip 2K oynayacağım diye ölü sokete yatırım yapmak çok mantıksız.

Tabi bana kalırsa, tercih alıcının.

Hocam işlemci odaklı bir şey yok evet biliyorum da 26K para verip 2K oynayacağım diye ölü sokete yatırım yapmak çok mantıksız.

Tabi bana kalırsa, tercih alıcının.
Yatırım yapmıyorum hocam. Ölü soket olayını 4 yıl sonra sistemi yenilerken ram’i ve anakartı satacağım için mi diyorsunuz? Valla o kadar ilerisini düşünmeye gerek yok. İsterse 5 yıl sonra kasa kendini imha etsin. Önemli olan şu üniversite yıllarında normal birisi gibi oyun oynayıp kendimi eğlendirebileyim. İş bulduktan sonra DDR4’ü satıp DDR5 almak kimseye koymaz bence.

Test sonuçları bana gayet iyi gözüküyor. 2-3 sene sonra çıkan oyunları da medium-high’da oynarım 1080p’den iyidir.

Önerisi olan yoksa bunu ss’teki özelleştirmeler ile alıyorum.

Dosya Ekleri

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 68
Önerisi olan yoksa bunu ss’teki özelleştirmeler ile alıyorum.
Hocam Cougar markasını ilk kez görüyorum. Pek güven vermedi açıkçası. Bunu özelleştirip almanız daha mantıklı olur sanki.

Kasayı değiştirmeyi unutmuşum. FSP CMT391M yaptım.

Ryzen 5600 tabanlı sıfır sistem yanına da RX 6800XT öneririm 2.el temiz olarak uzun soluklu bir sistem olur FSR 3.0 sayesinde 2K 60FPS hedefini uzun süre götürür bütçede yeter ucu ucuna.

Ben neleri seçeceğimi bilmiyorum discord’da böyle gösterdiler
Anladım. O halde ben size söyleyeyim.

İşlemciyi 12400F seçin. RAM'leri ikinci sıradaki Corsair olanı seçin. Kasayı Vento kasa+ FSP 650W PSU yazanı seçin. SSD ise Fury Renegade 1 TB olanı seçin.

Bu şekilde 26.400 TL tutuyor. Bence benim dediğim gibi almanız daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…