Öğrenci evime yeni çıktım çalışma odamda 3-4 metre geride çekyattan izlendiğinde keyif verecek büyük ve güzel görüntülü monitör arıyorum. Yeri geldiğinde oyun da oynayacağım. 4050'li laptopumu bağlayarak kullanacağım. Yalnız tam performansını alayım 1440p gamingde takılmasın diye derdim yok. 2-3 haftadır araştırıyorum aklımda çeşitli seçenekler var başka bi konuda bi arkadaş demiş masam ince o yüzden olmadı diye bu yüzden monitör kolu almaya çok sıcak bakmıyorum yükseklik ayarı vs. olsa çok güzel olur.
Ekstra olarak bütçe esnek olduğu için öğrenci indirimi ile alınacak https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27BG650EUXUF/ modelini de ekliyorum ama bu biraz aşırı olabilir ve VA panel olması biraz soru işareti bırakıyor kafamda.
Bu seçenekler arasından veya sizin öneriniz olarak ne almalıyım?
Hocalarım fiyatsal olarak da G6 güzel zaten de aklıma takılıyor dediğim gibi VA panel olması üzmez değil mi? Ve diğerleri arasında bi tık daha sana uyar dediğiniz yok mudur?
Hocalarım fiyatsal olarak da G6 güzel zaten de aklıma takılıyor dediğim gibi VA panel olması üzmez değil mi? Ve diğerleri arasında bi tık daha sana uyar dediğiniz yok mudur?
Teşekkürler Burak Şolt'un incelemesini izledim fena iyi gözüküyor. Sanırım bi' şekilde zorlayıp bunu tercih edeceğim umarım bir hafta içinde zam gelmez.