28.000 TL'ye DDR5 4060 Ti sistem alınır mı?

Bütçen 1400TL daha çıkarsa 31.999TL'ye 7700XT sistem var. Attığın sistemi ben almazdım hem işlemci kötü RAM'ler de kötü ve SSD de pek iyi durmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım Tebilion'daki sistemi diyorsunuz, ben de o sistemi isterdim fakat butcemi aşıyor. Hadi 1400 TL verdim. Bu sefer 7500F soğutucusuz kullanmak zararlı olmaz mı?

Evet o sistem de hoşuma gitti fakat 25k ya almak mantıksız geliyor bütçem 30 bin TL. Ve bence B580 biraz daha zamanı var.

Kısa vadede bence aşırı sorun olmaz UV yaparsınız en kötü.

Sürekli sistem bakıyorum dostum yoruldum artık gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Bana en mantıklı olan sistem 7700 XTli olansa cidden alacağım. Ama özelleştirme istemiyor mu sizce o sistem?

Sürekli sistem bakıyorum dostum yoruldum artık gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Bana en mantıklı olan sistem 7700 xtli olansa cidden alacağım. Ama özelleştirme istemiyor mu sizce o sistem.

Bence istemiyor tek özelleştirme olarak dediğin gibi işlemci soğutucu alınabilir eğer bütçeni zorluyorsa gerek yok. İşlemci çok ısınırsa UV yaparsın biraz da olsa rahatlatır.

Evet o sistem de hoşuma gitti fakat 25k ya almak mantıksız geliyor bütçem 30 bin TL. Ve bence B580 biraz daha zamanı var.

Biraz daha zamanı var derken? Seneye zaten yeni kart çıkartacak Intel... Bütçeniz 30k ise dediğimi alıp yükseltme yapabilirsiniz dediğim gibi. Bütçeyi sonuna kadar kullanıp boş kasa sistem alıp sonra işlemcim ısınıyor, RAM yetmiyor, SSD yetmiyor diye ekstra 5K harcayacağınıza 25K'ya kasa alıp 30'a tamamlayın. SSD düzgün seçip 1 TB yapıp düşük gecikmeli 16x2 RAM takın. Bir de düzgün bir sıvı soğutme veya anakart yükseltmesi yapın(anakart konusunda bilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim, değip değmeyeceği konusunda). Hem bütçenizi kullanmış olursunuz hem dolu kasa almış olursunuz.

32K tutuyor.

Al geç soğutucusu da var mis gibi.

+1k bilgisayarcı ''abiden'' kazıklanma parasını unutmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…