gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 63 16 Aralık 2025 #1 28.000 TL civarında oyun için hazır sistem önerisi arıyorum, kaliteli parçalar ve uzun ömürlü olursa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2025
28.000 TL civarında oyun için hazır sistem önerisi arıyorum, kaliteli parçalar ve uzun ömürlü olursa çok iyi olur.
Tek Biz Becerikli Katılım 10 Aralık 2025 Mesajlar 122 Beğeniler 72 Yer İstanbul 16 Aralık 2025 #2 2.Ele bakmayı düşünür müsünüz ? Çünkü o fiyatlara sistem kalmadı. Benim tercihim bu yönde olacaktır.
KS KS gorko Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 78 Beğeniler 63 16 Aralık 2025 #3 Tek Biz dedi: 2.ele bakmayı düşünür müsünüz? Çünkü o fiyatlara sistem kalmadı. Benim tercihim bu yönde olacaktır. Genişletmek için tıkla... 2. el hazır sistem atabilir misin? Kendim için almıyorum bir arkadaşa alıyorumda ilk bilgisayarı olacak ve toplama ile ilgili hiçbir şey bilmiyor o yüzden toplama alamayız.
Tek Biz dedi: 2.ele bakmayı düşünür müsünüz? Çünkü o fiyatlara sistem kalmadı. Benim tercihim bu yönde olacaktır. Genişletmek için tıkla... 2. el hazır sistem atabilir misin? Kendim için almıyorum bir arkadaşa alıyorumda ilk bilgisayarı olacak ve toplama ile ilgili hiçbir şey bilmiyor o yüzden toplama alamayız.