28.500 TL'ye 2K için 2 fanlı ekran kartı önerisi

Bütçe
28.500 TL
Hocam Ultra için düşünüyorum.

Bu bütçede sıfır olarak sadece kas gücü ile 2k ultra rahat oynatıcak kart yok maalesef. İkinci eldede iki fanlı olarak seçenek kısıtlı, 29-30k bandında 9070XT bulabilirsin ancak onunda neredeyse hepsi üç fanlı.

Sıfır olarak sadece kas gücü ile 2k ultra rahat oynatıcak kart yok maalesef. İkinci eldede iki fanlı olarak seçenek kısıtlı, 29-30k bandında 9070XT bulabilirsin ancak onunda neredeyse hepsi üç fanlı.
4070 Super ve 5070 nasıldır? Bütçeyi aşsak.

4070 Super ve 5070 nasıldır?

4070SUPEr eskidi, 5070'in ise sıfır fiyatları uçuk. İndirimde düşürürsen 5070 güzel olur. Ha ben olsaydım kasayı değiştirir gider ikinci elden 30K'ye 9070XT alır geçerdim. Bütçen maksimum nereye kadar esner?

Kasa değişemem maalesef. Theseus'un gemisine döner anakart falan da değişmem gerekir belki. 35-40'a bulamaz mıyım?

Kasa değişemem maalesef. Theseus'un ge misine döner anakart falan da değişmem gerekir belki. 35-40'a bulamaz mıyım?

O bütçede bulunur. 9070XT ve 5070 var. Bu arada illa fan sayısı değilde ekran kartına uzunluk olarak bak. Kasa 320mm destekliyor, bazı 3 fanlılar 320mm veya altı olabiliyor.

O bütçede bulunur. 9070XT ve 5070 var. Bu arada illa fan sayısı değilde ekran kartına uzunluk olarak bak. Kasa 320mm destekliyor, bazı 3 fanlılar 320mm veya altı olabiliyor.
Hocam valla daha yeni öğrendim. Çok fazla sınırlıyordu. Kasada 2 fanlı var diye en fazla 2 fanlı alırım diyordum.

Hocam valla daha yeni öğrendim. Çok fazla sınırlıyordu. Kasada 2 fanlı var diye en fazla 2 fanlı alırım diyordum.

Her nodel değil. Gidip random bir tane 3
fanlı model alma, takamazsın sonra. @Ehwenisher, hocamın dediği gibi önce psu'yu hallet. 35k'lık ekran kartına o psu'yu emanet etme.

Her nodel değil. Gidip random bir tane 3
fanlı model alma, takamazsın sonra. @Ehwenisher, hocamın dediği gibi önce psu'yu hallet. 35k'lık ekran kartına o psu'yu emanet etme.
Hocam 9070 XT
Milimlik farkla sığıyor gibi. Güncel PSU kaldırır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…