29 Haziran 2026 Dolunayı | S23 FE

Makaleler
48
Yer
TR
Ne yalan söyleyeyim, S23 FE'den bu kadar detay beklemiyordum. Telefoto lensteki OIS sabitlemesi sayesinde Ay'ı tam ortaya aldım. Yalnız, çekim yaparken telefon biraz bekliyor ve işlemeye başlıyor; muhtemelen arka arkaya birden çok fotoğraf çekerek bunları stack ediyor ve gürültüyü yok edip (denoise) aynı zamanda da detay eklemiş oluyor.

8 megapikselden 4 megapiksele indirdim ve hafifçe bir crop attım:

Yok be... iPhone daha iyi (!)

Yani şaka bir yana, iPhone daha iyi olmalı zaten. S23 FE'den bahsediyoruz burada, Apple'ın düz modelleri tokatlar geçer bu cihazi normalde ama trajikomiktir ki düz modellerde telefoto yok . Yani evet, Pro modelleri geçer rahatlıkla. Bu telefonun yüksek odak uzaklığına sahip olup da zoom yapmak gibi bir iddiası da yok bu arada.

Düz modellerine pro kamera özelliğini bile koymuyorlar...

Hep telefoto eksikliğinden bunlar, olsun eline sağlık; S21 FE geldiği zaman denersin bir şeyler, 3x optik zoom ile bir şeyler çıkar .
Hocam S21 FE iptal oldu büyük ihtimal,A55 alacağım herhalde bir denk getiremedik.

İlk doğarken kızıl doğdu hocam. Telefonda telefoto da olmayınca ne olduğu belirsiz bir cisme dönüştü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…