Oyun şu an kış indirimleri ile birlikte 296 TL. Benim indirimlerin başında aldığım oyunlardan gelen iade ile 294 TL bakiyem var. Sizce almaya değer mi yoksa başka oyun mu bakmalıyım?
Hocam Cyberpunk yüzyılın oyunlarından biri bana göre. İnanılmaz bir hikaye anlatımı var. Hata olayları kalmadı artık. Olsa bile bu kadar efsanevi bir oyunun yanında bir hiç o hatalar.
Gerçekten oyunu hissederek oynarsan kendin yaşamış gibi oluyorsun. 140'tan fazla oyun bitirdim beni bu kadar etkisinde bırakan çok az oyun var.
Hırsızlar Mirasını alacağım ama önceki oyunlar sadece PlayStation'da olduğu için hikâye açısından ilk 4'ü oynayasım yok. Önceki oyunları oynadıysanız veya oynayacaksanız net değer.
Hırsızlar Mirasını alacağım ama önceki oyunlar sadece PlayStation'da olduğu için hikâye açısından ilk 4'ü oynayasım yok. Önceki oyunları oynadıysanız veya oynayacaksanız net değer.
Alınır, türünün en iyilerinden biridir. Ancak, 1-2-3'ncü oyunları bilseniz, daha fazla hikayeden zevk alınır ama oynamasanız da bir şey kaybetmezsiniz.