Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
290 TL'ye de alınır bu arada. Güzel oyun. Sarar. Türkçe Dublaj da var eğer seviyorsanız.
40 TL daha ekle Cyberpunk al. Bir Hırsızın Sonu güzel olduğu kadar Kayıp Miras bir o kadar çöp.
Hocam Cyberpunk'da hata olur vs. diye korkuyorum. Türkçe dublaj var diye aklıma Uncharted geldi.40 TL daha ekle Cyberpunk al. Bir Hırsızın Sonu güzel olduğu kadar Kayıp Miras bir o kadar çöp.
Hocam Cyberpunk yüzyılın oyunlarından biri bana göre. İnanılmaz bir hikaye anlatımı var. Hata olayları kalmadı artık. Olsa bile bu kadar efsanevi bir oyunun yanında bir hiç o hatalar.Hocam Cyberpunk'da hata olur vs. diye korkuyorum. Türkçe dublaj var diye aklıma Uncharted geldi.
Gerçekten oyunu hissederek oynarsan kendin yaşamış gibi oluyorsun. 140'tan fazla oyun bitirdim beni bu kadar etkisinde bırakan çok az oyun var.
Daha önce oynamadım ilk olacak.Hırsızlar Mirasını alacağım ama önceki oyunlar sadece PlayStation'da olduğu için hikâye açısından ilk 4'ü oynayasım yok. Önceki oyunları oynadıysanız veya oynayacaksanız net değer.
Direkt seriden başla. Bunu da al, kütüphanede sonra oynarsın. Emin ol daha çok saracak.
- Makaleler
- 1
Alınır, türünün en iyilerinden biridir. Ancak, 1-2-3'ncü oyunları bilseniz, daha fazla hikayeden zevk alınır ama oynamasanız da bir şey kaybetmezsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
iPhone 7 Plus batarya değişiminden sonra ne kadar süre götürür?
- CYBER SHADOW
-
-
-
-
-
-