P Phenyl Becerikli Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer İstanbul 4 Aralık 2025 #21 Efe Şen dedi: Harici 1200W bir PSU almak işimi çözer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Çözer, ilk attığım kısımda Corsair'in bir PSU'su var. Ona bir bakın.
Efe Şen dedi: Harici 1200W bir PSU almak işimi çözer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Çözer, ilk attığım kısımda Corsair'in bir PSU'su var. Ona bir bakın.
KS KS Efe Şen Çalışkan Katılım 4 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 4 Aralık 2025 #22 Phenyl dedi: Çözer, ilk attığım kısımda Corsair'in bir PSU'su var. Ona bir bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2025
Phenyl dedi: Çözer, ilk attığım kısımda Corsair'in bir PSU'su var. Ona bir bakın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkür ederim.
EsraBehzatHikayesi Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 550 Çözümler 1 Beğeniler 261 4 Aralık 2025 #23 Efe Şen dedi: Merhaba öncelikle, Bir sistem toplamak istiyorum ya da hazır olarak satın almak istiyorum. İtopya sitesinde şöyle bir sistem buldum ve Update ederek bu hale getirdim. Eksiğim var mı ya da herhangi bir problem yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 207735 Genişletmek için tıkla... Sadece oyun için de bu sistem alınmaz, aşırı anlamsız kalır. Her parçası amiral gemisi sayılır. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2025
Efe Şen dedi: Merhaba öncelikle, Bir sistem toplamak istiyorum ya da hazır olarak satın almak istiyorum. İtopya sitesinde şöyle bir sistem buldum ve Update ederek bu hale getirdim. Eksiğim var mı ya da herhangi bir problem yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 207735 Genişletmek için tıkla... Sadece oyun için de bu sistem alınmaz, aşırı anlamsız kalır. Her parçası amiral gemisi sayılır.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.809 Çözümler 13 Beğeniler 7.784 Yer Aydın 4 Aralık 2025 #24 Efe Şen dedi: Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu şekilde alınabilir. Fakat hala önerim tek tek toplanmasından yana.
Efe Şen dedi: Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu şekilde alınabilir. Fakat hala önerim tek tek toplanmasından yana.