2980 TL tablet önerisi

Daha önce hiç duymadım hocam. O yüzden pek yorum yapamam ama bana eski bir model olarak geldi. Tab A7 Lite hakkında sorularınız var ise cevaplayabilirim.

Önerdiğim Honor Pad X8 - Pad X8 Lite'ın yanında senin önerdiğin cihaz oyuncak kalır.

Önerdiğim Honor Pad X8 - Pad X8 Lite'ın yanında senin önerdiğin cihaz oyuncak kalır.
Farketmedim hocam. Ben aklınızda soru var ise cevaplayabilirim, deneyimlerimi aktarmak için yazmıştım.

SIM falan takılır mı?
Önceki mesajınız için yazayım içinde Android 9 olan bir cihaz alınmaz. Uygulama ve güvenlik desteği yüksek ihtimalle bitmiştir.

Benim tabletimde SIM kart desteği yok ancak SIM desteği olan modeli var mı bilmiyorum.

2015'te cikan ilk surumuyse bu (ki oyle duruyor), cok gucsuz. Buna ek olarak ekrani da kotu. Kindle fire tabletler ozel Android kullandiklari icin Google servisleri kurmak da sizi ugrastiracaktir. Dusunmeyin derim.

Bende fire TV Lite var onda Google servisi kurdum

Sarı sitede var mış https://www.sahibinden.com/ilan/iki...xy-tab-a7-lite-wi-fi-sm-t220-1159591433/detay

İkinci el temiz bulursanız Honor Pad X8 alın Lite olan model kötü.

Bulamazsanız A7 Lite alın hocam. Ben gayet memnunum sadece YouTube ve Twitch için kullanıyorum ekran kalitesi ses kalitesi tatmin edici düzeyde.

Bütçemi artıracak imkan yok.

Bütçeni aşmıyor ki zaten?

İkinci el temiz bulursanız Honor Pad X8 alın Lite olan model kötü.

Panel dışında aynı, birinde FHD panel var diğerinde HD .

Hocam A7 Lite daha iyi değil mi içerisinde Android 13 ile geliyor. Bende OneUİ 6 var.

Teknik olarak ekranda daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…