Melohholem

Başarılı
Makaleler
1
Monitörümü yenilemeyi düşünüyorum fakat bu iki özellikte olan monitör arasında kaldım. Birinden birini tam alacakken vaz geçip diğerini mi alsam diyorum. Sadece Rainbow Six oynuyorum rekabetçi oyun olarak onun dışınde tamamen hikaye bazlı oyunlar oynuyorum ve çok film dizi izliyorum, o yüzden çözünürlük daha cazip geliyor ama 2K olan monitörün parlaklığı 250nit ve VA panel.
Sonra diğer monitöre bakıyorum özellikleri diğerinden çok daha iyi fakat 1080p.
Sizce çözünürlük mü yoksa özellikler mi önemli monitörde.
Bahsettiğim monitörlerden 2K olan Cooler Master GA271
1080p monitörlerde de çok fazla seçenek var örnek olarak bunu gösterebilirim sanırım.

27" Full HD önermiyorum. Pikselleri görme, rahatsız olma şansınız yüksek. VA panel de önermiyorum. Şunlardan birini çakın geçin. Parlaklıkları sizin dedikleriniz kadar yüksek değil ama sosyalde en çok önerilen monitörlerdir. Hepsini derledim. En popülerden azalana doğru sıraladım.

27" Full HD önermiyorum. Pikselleri görme, rahatsız olma şansınız yüksek. VA panel de önermiyorum. Şunlardan birini çakın geçin. Parlaklıkları sizin dedikleriniz kadar yüksek değil ama sosyalde en çok önerilen monitörlerdir. Hepsini derledim. En popülerden azalana doğru sıraladım.

Ben biraz uzaktan kullanıyorum maalesef 27 inç altı işimi görmez, hatta bütçem olsa 32 inç almak isterim. Yine de teşekkürler.

27 inç ve 1080p'mi? Berbat bir görüntü oluşur muhtemelen.
100hz 2K derim ben, 60hz ile 144hz arasındaki fark algılanır ama 2K büyük ekran görüntüde 100hz ile 144hz arasında fark algılayacağını sanmıyorum. VA panel kötü değil.

Yakından bakmadığın sürece 27 inç 1080p monitörü de gayet güzel kullanırsın, millettin dediği gibi " devasa kocaman pixeller ıyy " gibi bir olay yok.

Ancak ekran kartın 2K kaldırabilecek güçteyse 2K 100Hz olanı alırdım.

Çok uzun süre 1080p 32 inç kullandım şimdi de 27 inç 1080p kullanıyorum, dediğiniz gibi uzaktan baktığım için sorun olmuyor alıştım. RX6600 var mevcutta ekran kartı olarak fakat oyunları çoğunlukla Xbox üzerinden oynuyorum.

Monitörümü yenilemeyi düşünüyorum fakat bu iki özellikte olan monitör arasında kaldım. Birinden birini tam alacakken vaz geçip diğerini mi alsam diyorum. Sadece Rainbow Six oynuyorum rekabetçi oyun olarak onun dışınde tamamen hikaye bazlı oyunlar oynuyorum ve çok film dizi izliyorum, o yüzden çözünürlük daha cazip geliyor ama 2K olan monitörün parlaklığı 250nit ve VA panel.
Sonra diğer monitöre bakıyorum özellikleri diğerinden çok daha iyi fakat 1080p.
Sizce çözünürlük mü yoksa özellikler mi önemli monitörde.
Bahsettiğim monitörlerden 2K olan Cooler Master GA271
1080p monitörlerde de çok fazla seçenek var örnek olarak bunu gösterebilirim sanırım.
Bana kalirsa biraz daha bekle acele etme kardesim 4K 240 monitörler falan cıktı fiyatta ciddi anlamda düşüş olacak 165 Hz vs monitörlerde.