Doğal olarak 70 üstü dediğiniz 75 inç fiyatı 51.000 TL. Bu dediğiniz büyüklükte bulmanız zor. Belirttiğiniz bütçenin biraz altında olsa da bu televizyon haliyle işinizi görecektir. Bunun 75 olanını kullanıyorum gayet memnunum alalı 5 ay oldu, cihaz on numara bir cihaz. Android olması zaten bir artı. İnc olarak seçenekleri var, değerlendirebilirsiniz isterseniz.

Android olması bayağı güzel, bu fiyatlarda OLED bulmak mümkün mü peki? 60 ila 65 inç bandında. Bir de attığınız televizyonda yenileme hızı için bir şey göremedim ama, kaç acaba?

Sadece 1080p için 120 Hz, gayet yeterli. Teşekkür ediyorum. Bunu almam en mantıklısı gibi.

Aldıktan sonra isterseniz cihaz ile alakalı kullanımı konusunda kısa bir rehber oluşturabilirsiniz. Bu fiyata zaten en çok tercih edilen bir marka oluyor zaten TCL. Öbür türlü Onvo vs tercih edilmiyor. Onvo'da sürekli sıkıntılar çıkarıyor. Şahsen kullandığım cihazda PS5'te oyun oynamak için kullanıyorum, görüntüsü bile yetiyor. Akıcılığı olsun netliği olsun bam başka oluyor. Tabii ki hani Samsung veya LG olsun bu markalar tercih edilebilir ama sizin dediğiniz bütçenin kat kat üstünde oluyor. Bu fiyata en mantıklı tercihi yaparsınız TCL almakla.

Aldıktan sonra isterseniz cihaz ile alakalı kullanımı konusunda kısa bir rehber oluşturabilirsiniz. Bu fiyata zaten en çok tercih edilen bir marka oluyor zaten TCL. Öbür türlü Onvo vs tercih edilmiyor. Onvo'da sürekli sıkıntılar çıkarıyor. Şahsen kullandığım cihazda PS5'te oyun oynamak için kullanıyorum, görüntüsü bile yetiyor. Akıcılığı olsun netliği olsun bam başka oluyor. Tabii ki hani Samsung veya LG olsun bu markalar tercih edilebilir ama sizin dediğiniz bütçenin kat kat üstünde oluyor. Bu fiyata en mantıklı tercihi yaparsınız TCL almakla.

Alınca yaparım rehber, televizyonlar hakkında rehber yapmayı pek bilmiyorum ama denerim. Dediğiniz gibi Samsung TV'ler dehşet pahalı oluyor. Daha geçen 300 bin TL'ye görmüştüm mesela.