Vallahi ustam yarın akşam ya da öbür gün sabah tatile gidiyorum 1 hafta sonra döneceğim. Büyük ihtimal siparişi gelince vereceğim. Beklerseniz hay hay başım üstüne
Tamamdır o zaman hiç sıkıntı yok .Ayın 24'ü akşamdan siparişi geçerim 25'i yola çıksa 27'si elimde olur. Siz 27'sinden sonra bana bir mesaj çakın çünkü unuturum .
Tamamdır o zaman hiç sıkıntı yok .Ayın 24'ü akşamdan siparişi geçerim 25'i yola çıksa 27'si elimde olur. Siz 27'sinden sonra bana bir mesaj çakın çünkü unuturum .
Hocam selam, ürünü biraz araştırdım ve sizi bilgilendirmek istiyorum.
Bu video oldukça detaylı ve güzel:
Ürünün öne çıkan özellikleri: uzaktan kumandası ile direkt televizyon gibi kullanabiliyorsun, paneli ikiye ayırıp iki farklı ekranı aynı anda kullanabiliyorsun, Samsung telefon varsa direkt bağlantı sağlayıp uzaktan TW kullanır gibi takılabiliyorsun, DP usb port girişleri yana koyulmuş (Bu da gayet iyi, aşağıda olsa kıvrılma sorunu olurdu.) hoparlörü var ve ses seviyesi iyi, renkler bence güzel.
Biraz daha araştırdığımda ise olumsuz bir özelliğe denk geldim, o da şu:
Araştırdığımda herkeste çözüm farklı şekilde olmuş fakat bu açılan konu ile sınırlı kalmamış. Yerli forumlarda da benzer sorunlardan şikayet edenler var, kendi şansımı da bildiğim için nokta atış yapmam muhtemel gibi duruyor.
Biraz soru işareti bıraktı diyebilirim. Yine de fiyatına göre gerçekten başarılı bir ürün olmuş. Hakkını vermek lazım.