2K için RTX 4070 satılıp RTX 5070 alınır mı?

Rifle

Uzman
Arkadaşlar selam. Kartımı satacağım, 30 bin bütçe ayırdım, Maks 32'ye çıkarım. O fiyatlara 5070 olursa alacağım. Diyelim oldu, alınır mı?

EDİT: 650 FSP PSU yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Kartımı satacağım, 30 bin bütçe ayırdım, Maks 32'ye çıkarım. O fiyatlara 5070 olursa alacağım. Diyelim oldu, alınır mı?

EDİT: 650 FSP PSU yeter mi?
Mantıksız olur. Aralarında yazılım harici cuda çekirdeği olarak falan fark yok sayılır. Elinizdeki kart da 2k için yeter.

O paraya masraflar dahil yurtdışına gidip 5070 Ti alınır.

O paraya masraflar dahil yurt dışına gidip 5070 Ti alınır.

Hocam onu yapamam maalesef

Mantıksız olur. Aralarında yazılım harici cuda çekirdeği olarak falan fark yok sayılır. Elinizdeki kart da 2k için yeter.

Hocam ne bileyim DLSS 4 4000 serisinde olmayacak ya, bir de 4090 performansı falan dediler, o yüzden oyunlarda daha yüksek FPS için. Gerçekten gereksiz mi? Vallahi öyle bir övdüler ki alasım geldi.

Zaten kartiniz gayet yeterli seviyede su an icin 2K'da. 5070 alinca 150 FPS yerine 200 FPS alacaksin, bu sana ne katacak? Gereksiz masraf olur bence. Tabii param var diyorsan al. Her zaman daha yenisini daha iyidir ama cok mantikli olmaz bence.

Zaten kartiniz gayet yeterli seviyede su an icin 2K'da. 5070 alinca 150 FPS yerine 200 FPS alacaksin, bu sana ne katacak? Gereksiz masraf olur bence. Tabii param var diyorsan al. Her zaman daha yenisini daha iyidir ama cok mantikli olmaz bence.
Param yok hocam, altınımı satıp alacağım üstüne ekleyeceğim. Maks 10K eklerim ya da 11K, ondan dolayı. Ne düşünüyorsunuz?

Elinizdeki kart yeterli. Hiç uğraşmayın derim. İnsanların iştahını kabartıp alışverişe sürüklemeyi iyi biliyorlar. 6000 serisi çıkınca değiştirmek daha mantıklı.

Ben de 4070 kullanıyorum ve gerek yok. 2K da zaten ray tracing hariç ultra da açıyor ve seneye de açar. Örneğin Indiana Jones diyelim 4kda ultra da bile 70-80 FPS veriyor.

Gigabyte 4080 Super AORUS Master satıp geçeyim dedim 5080'e. Millet dalga geçer oldu satılmaz falan diyorlar.
5070, 4090'dan iyiymiş diyorlar buna inanıyorlar fiyat da ucuz olacakmış. Hayal görüyorlar fake videoları izliyorlar
DLSS 4 bile olsa 16 GB VRAM halen devam ediyorlar şaka gibi
Bence elindekini tut lansman fiyatına yakalayamazsın yerleri hazır bu ülkede fırsatıcılar dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…