Selam arkadaşlar. Şu an Gigabyte G24F-2'ye sahibim. Ancak arızalandığı için garantiye gönderdim. Garantiden gelince de satıp üzerine biraz para ekleyip 2K monitör almayı düşünüyorum. Aklımda şu an Dell G2724D modeli var. Ancak gerek var mı, özellikle oyunlarda çok sorun yaşar mıyım FPS konusunda onu bilemedim. Lenovo LOQ 15IRH8 RTX 4060 kullanıyorum şu an. Sizce 2K'da performans açısından sorun yaşar mıyım? Teşekkürler.
Hocam peki bu monitör yerine önerebileceğiniz 1080p bir monitör var mı? Benim yaşadığım sorun kronikmiş sanırım çünkü. Elden çıkartmak istiyorum tekrar uğraşmamak için.
O zaman şimdilik 1080P bir monitörden devam edin, ileride masaüstü aldığınız zaman satıp üstüne ekleyip 2K bir monitör alırsınız, veya çift monitör yaparsınız.
O zaman şimdilik 1080P bir monitörden devam edin, ileride masaüstü aldığınız zaman satıp üstüne ekleyip 2K bir monitör alırsınız, veya çift monitör yaparsınız.
Eğer yeterli sistemi kurabilirim diyorsanız, 1080P ile 2K arasında çok ciddi bir fark var. Ben de eskiden 1080P’deydim, 2K’ya geçmeye gerçekten değiyor. Ki ben bir de GTX 1660 Ti ile 2K’da kullanıyorum.