2K monitör gerekli mi?

Eğer yeterli sistemi kurabilirim diyorsanız, 1080P ile 2K arasında çok ciddi bir fark var. Ben de eskiden 1080P’deydim, 2K’ya geçmeye gerçekten değiyor. Ki ben bir de GTX 1660 Ti ile 2K’da kullanıyorum.
Oyunlarda problem yaşıyor musunuz hocam? Çok çözünürlük düşürmeye ihtiyaç duyuyor musunuz?

Oyunlarda problem yaşıyor musunuz hocam? Çok çözünürlük düşürmeye ihtiyaç duyuyor musunuz?
Şu ana kadar hiçbir oyunda çözünürlük düşürmedim, hatta grafik ayarlarını düşürdüm, yine de çözünürlüğü düşürmedim. Monitör 27 inch, dolayısıyla 2K'nın altına düşünce çok kötü gözüküyor. Oynadığım oyunlar genel olarak online oyunlar, dolayısıyla eski oyunlar. O yüzden grafik konusunda da sorun yaşamıyorum. Mesela R6 oyununda 110 FPS'in üzerinde oynuyorum. Battlefield 1'de yine 90-100 FPS civarı oynuyorum, genellikle orta ayarlarda. Şunu da belirteyim: asıl fark 27 inch'de başlıyor. 27 inch bana göre resmen 2K için yapılmış.

Teşekkürler hocam, biraz da düşünüp ona göre tercih edeyim en iyisi. Daha uzun süreli kullanım için 2K tercih edebilirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…