En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu iki model arasından hangisi daha iyi bir seçim olur. Ve bu fiyat bandında daha iyi önerileriniz var mıdır?
G2724D 1 yıldır kullanıyorum fiyatı da güzel inmiş geçenlerde baktığımda 10k civarıydı sanırım. Çok memnunum forumlarda sorduğumda da bu monitör önerilmişti zaten.
MSI olanı daha yeni aldım. Satıcı gönderici Amazon olandan kaçırma bence. İade etme durumu olursa sıkıntı çıkmaz. Bende ışık sızması veya ölü pixel yoktu. Bunun için bile kurban kesilir. Tek uyuz olduğum kısım, monitörün güç tuşunu arka joystick tuşuna entrgre etmişler ve kapatmak için 4 sn basmak zorundayız
G2724D 1 yıldır kullanıyorum fiyatı da güzel inmiş geçenlerde baktığımda 10k civarıydı sanırım. Çok memnunum forumlarda sorduğumda da bu monitör önerilmişti zaten.
MSI olanı daha yeni aldım. Satıcı gönderici Amazon olandan kaçırma bence. İade etme durumu olursa sıkıntı çıkmaz. Bende ışık sızması veya ölü pixel yoktu. Bunun için bile kurban kesilir.
Dell ürünlerinded ben şunu gördüm. Genel olarak kontrast kaliteleri pek iyi değil. Bu MSI modellerde testlerde 1500:1 seviyesine yakın kontrast oranı verebiliyor. Siyahları Va kalitesinde. Renkleri çok kaliteli 240hz. Tepkime süresi 2k bir ürüne göre iyi.
Bir ekranım 240hz diğer ekranım 165hz. Yaaaaani arada hz olarak gözle ayrılan çok ciddi bir fark yok. Renk olarak da açıkçası yorum yapamam ben teknik yönünden zayıfım ama hiçbir sorun yaşamadım açıkçası bana yeterli geliyor renkleri.
Dell ürünlerinded ben şunu gördüm. Genel olarak kontrast kaliteleri pek iyi değil. Bu MSI modellerde testlerde 1500:1 seviyesine yakın kontrast oranı verebiliyor. Siyahları VA kalitesinde. Renkleri çok kaliteli 240Hz. Tepkime süresi 2K bir ürüne göre iyi.