2K monitör önerisi

JenS

Uzman

Bu iki model arasından hangisi daha iyi bir seçim olur. Ve bu fiyat bandında daha iyi önerileriniz var mıdır?

G2724D 1 yıldır kullanıyorum fiyatı da güzel inmiş geçenlerde baktığımda 10k civarıydı sanırım. Çok memnunum forumlarda sorduğumda da bu monitör önerilmişti zaten.

MSI olan daha iyi bir model. Bütçeniz varsa MSI olanı alın.

MSI olanı daha yeni aldım. Satıcı gönderici Amazon olandan kaçırma bence. İade etme durumu olursa sıkıntı çıkmaz. Bende ışık sızması veya ölü pixel yoktu. Bunun için bile kurban kesilir. Tek uyuz olduğum kısım, monitörün güç tuşunu arka joystick tuşuna entrgre etmişler ve kapatmak için 4 sn basmak zorundayız

G2724D 1 yıldır kullanıyorum fiyatı da güzel inmiş geçenlerde baktığımda 10k civarıydı sanırım. Çok memnunum forumlarda sorduğumda da bu monitör önerilmişti zaten.

8000 civarı bir fiyati mevcut hocam şu an. Renk konusunda memnun musunuz acaba.

MSI olan daha iyi bir model. Bütçeniz varsa MSI olanı alın.

MSI için bütçe var fakat Hz dışında bir farklılık mevcut mu ikisi arasında.

MSI olanı daha yeni aldım. Satıcı gönderici Amazon olandan kaçırma bence. İade etme durumu olursa sıkıntı çıkmaz. Bende ışık sızması veya ölü pixel yoktu. Bunun için bile kurban kesilir.

MSI olanın öyle bir artısı var evet Amazon sıkıntı çıkartmıyor iade konusunda.

MSI için bütçe var fakat Hz dışında bir farklılık mevcut mu ikisi arasında.
Dell ürünlerinded ben şunu gördüm. Genel olarak kontrast kaliteleri pek iyi değil. Bu MSI modellerde testlerde 1500:1 seviyesine yakın kontrast oranı verebiliyor. Siyahları Va kalitesinde. Renkleri çok kaliteli 240hz. Tepkime süresi 2k bir ürüne göre iyi.

Bir ekranım 240hz diğer ekranım 165hz. Yaaaaani arada hz olarak gözle ayrılan çok ciddi bir fark yok. Renk olarak da açıkçası yorum yapamam ben teknik yönünden zayıfım ama hiçbir sorun yaşamadım açıkçası bana yeterli geliyor renkleri.

Hocam attığınız linke baktım ama monitör işinden pek anladığım söylenemez.

MSI modeli dışında alternatif bir öneriniz var mıdır peki bu fiyat bandında.

Bütçenizini bilmiyorum ama inanılmaz bir monitör. ASUS ROG Swift PG27AQDM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…