2K monitörde RTX 5060 Ti 16GB ekran kartı sorunsuz kullanılır mı?

FRiVZ

Uzman
Merhaba,

Sergeant 7A-Game Garaj HAZIR SİSTEM

Bu sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum.

Soru:
Bu sistemi 2K monitör alarak rahatça kullanabilir miyim?
Yoksa 2K monitör satın almak hata mı?

Ek olarak, bunun üzerine sistemde 2-3 parçada özelleştirmeye gideceğim ve bu konuda da yardım almak isterim.
Anakart, RAM ve SSD parçalarında özelleştirme yapmak istiyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Sergeant 7A-Game Garaj HAZIR SİSTEM

Bu sistemde 3 parçada özelleştirme yapmak istiyorum fakat kesinlikle değişiklik yapmama gerek yoksa bana söyleyebilirsiniz.
Anakart, SSD ve RAM parçalarında özelleştirme yapmak istiyorum.

1) Anakartı ASUS PRIME B650M-R yapmama gerek var mı? Yoksa tamamen gereksiz masraf mı yapmış olurum?
2) SSD'yi Kingston NV3 1TB yapmak istiyorum.
3) RAM'i ise 16GB seçili olanı kullanmak yerine, Kingston Beast 32GB(16x2) 5600 MHz CL36 seçmek istiyorum.

Görüşlerinizi paylaşır mısınız hocam?

Ek olarak, VENTO VG3400S kasa mı yoksa VENTO VG22A kasa mı daha iyi olur, hangisi daha iyidir hava akışı ve malzeme kalitesi açısından bilginiz var mı? Kasa'da da özelleştirmeler var..

Anakart yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum, ram ve depolama sizin tercihiniz.

Anakart yükseltmeye gerek olduğunu düşünmüyorum, ram ve depolama sizin tercihiniz.
1) Anakartı yükseltmekten vazgeçtim. Biostar anakart kalacak. Yani hazır sistemde anakart konusunda özelleştirme yapmayacağım.
2) RAM konusunda ise GSKILL 6000MHz CL36 değerinde bir RAM var. 1x 16GB. Bunu seçeceğim. Daha sonra gerekirse, yani ilerleyen günlerde 1x 16GB aynısından sipariş ederim ve DUAL RAM yaparım.
3) SSD konusunda ise Kingston NV3 1TB seçeceğim.

Nasıl hocam? İyi mi?

Ben Kingston NV3'n iyi bir m.2 ssd olduğunu düşünmüyorum. (QLC yonga, dram yok) - Bütçeniz hakkında da bilgimiz yok, fiyat karşılaştırması yaptıysanız; uygunsa alınabilir

Hocam şimdi BIOSTAR anakart mı kullanıyorsunuz? nasıldır memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da.

Hocam şimdi BIOSTAR anakart mı kullanıyorsunuz? nasıldır memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da.
PC'yi kuzenim için aldık ve herhangi bir sorun olmadan kullanıyor. Sorun olsa bana yazardı en azından.
Basit kullanıcılarız. Yani öyle YouTuber yazılımcı ya da bios girip süreklli ayar yapan RAM frekanslarına ayar çeken ve ekran kartı gibi şeylere OC yapan kişiler gibi değiliz. PC de takılıyor Valorant oynuyor dizi film izliyor arada RDR 2 gibi oyunlar oynuyor.
Yani bir şey diyemem anakart için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…