2K OLED Alienware AW2725D alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beelzebob
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 50
  • Etiketler Etiketler
    ips oled

Beelzebob

Çalışkan
Selamlar, Alienware AW2725D almayı düşünüyordum ancak fazla kullanıcı incelemesi bulamadım. Kullananlar var mı, deneyiminiz nasıl? Bütçem bu kadar ancak bunun yerine alabileceğim 2K-4K IPS, varsa da MiniLED öneriniz olur mu? Temel olarak PS5 ile oyun oynamak için alıyorum ancak iş gereği 8-9 saat yazılım için kullanmış olacağım. Text netliği ve burn-in riski göze alındığında OLED almamak için bir sebep olabilir mi? IPS'e yönelmek daha mı doğru olur?

Şu anda Odyssey G65B kullanıyorum ancak VA smearing nedeniyle değiştirmek istiyorum. G65'i yanda günlük kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alienware AW2725D.

Bende bu markadan 2 adet Alienware 2K IPS monitör kullandım, genel olarak memnundum ama ışık sızmaları yüzünden OLED monitöre geçtim. Bu modele çok baktım ama text netliği konusunda biraz sorunluydu o yüzden ASUS'a yöneldim ve 1 yıldır ASUS OLED kullanıyorum, bir tık daha pahalı ama text netliği ve panel kalitesi çok iyi, hatta size birazdan atacağım model benim şu an kullandığım modelin yenilenmiş versiyonu, ROG logosunda yakınlık sensörü de bulunuyor. Diğeri ise Hz biraz daha düşük ve fiyat olarak da daha uygun.

Bu model de de yakınlık sensörü mevcut bu arada.

Alttaki versiyon dediğim ROG sensörü olan model.

Son düzenleme:
Teşekkürler, mat olduğu için atlamıştım bu modeli. Tekrar inceleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…