Kaç inç monitör hocam? Piksel piksel olmuyor mu? OLED fark etmiyor diyorlar ama?

OLED genel olarak çok fark ediyor. Belki ben alıştığım içindir bilmiyorum, özelliklr FPS oyunlarında vayy dedirtmiyor. Görsel olarak güçlü oyunlarda şok ediyor ama. Benim anladığım siz OLED de olsun istiyorsunuz, hızlı da olsun istiyorsunuz. Bence ya 360Hz QD-OLED'ya da 240Hz WOLED alın. Bana para sorun değil diyorsanız Dual mode 4K alın, fpa oyunlarında 1080p oynarsınız. Ama güçlü kart gerekir Dual mode monitörlere 5070 ile çok gitmez. En kötü 9070 XT-5070 Ti lazım. Bence gidin hem 360 hem 480 hem 240Hz monitör deneyin. Cidden fark var mı bakın. Ben olsam en fazla 360Hz ya da 240hz bir OLED alırım. 360 üstünü pek hissedebileceğinizi sanmıyorum belki 540 iyi gelebilir.Görsel olarak güzel monitör istiyorsanız mat panel önermiyorum bu arada.

25" 1080p IPS'ten daha piksel olmaz mı? Gecikme vs nasıl, çok mu iyi görünüyor hocam. Hayırlı olsun, maşallah. Kaç Hz o?

Evet daha az keskin olur fakat beni bile rahatsız etmiyor. Bu tarz küçük şeylerden çok rahatsız olan birisi olmama rağmen fark etmiyorum bile. FPS oyunlarında zaten ayarlarım orta da 1440p olsa ne olur 1080 veya 720p olsa ne olur grafik odaklı oyun değil sonuçta. 240Hz olanını kullanıyorum, genel kullanım için aldım ve muhtemelen bozulana kadar kullanacağım. Gecikme veya ghosting OLED monitörlerde hiç yok. Görüntü ise mat olmasına rağmen çok iyi. Bütçe varsa direkt OLED alıp geçin.