Merhaba. 2K oyun için şu an RX 6650 XT kullanıyorum, bu yüzden bir yerlerden illaki kısmam gerekiyor. Bu 2 karttan hangisi 2K medium-high ayarlarda, beni en azından 2-3 yıl götürebilir? Yalnızca hikayeli oyun ve kas gücü odaklıyım. FSR DLSS gibi şeyler hiç kullanmıyorum. Bunları da göz önünde bulundurarak tavsiye verirseniz memnun olurum.
9060 XT daha uzun ömürlü olacaktır. FSR 4 destekli oyunlarda açmanızı öneririm baya iyi durumda ve FPS katkısı vs. çok iyi zaten Redstone teknolojisi geldi yapay zeka sayesinde DLSS 4 ile aynı.
Sırf saf güce geçersek 4070 bir tık daha iyi ama o kadar abartılacak bir fark yok 9060 XT hem sıfır hem de daha iyi güncellemelere sahip. RTX 4000 serisi çok çabuk yavana atıldı.
9060XT almaya karar verdim aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm.600 Watt bitfenix bpa600 güç kaynağım var. 12V kanalından 552 verebiliyor. 14400F işlemci ile 9060XT kombinasyonunda sorun çıkar mı acaba ? Güç kaynağı 2.5 yıllık, bir sorun olmadı şimdiye kadar.
9060 XT daha uzun ömürlü olacaktır. FSR 4 destekli oyunlarda açmanızı öneririm baya iyi durumda ve FPS katkısı vs. çok iyi zaten Redstone teknolojisi geldi yapay zeka sayesinde DLSS 4 ile aynı.
Sırf saf güce geçersek 4070 bir tık daha iyi ama o kadar abartılacak bir fark yok 9060 XT hem sıfır hem de daha iyi güncellemelere sahip. RTX 4000 serisi çok çabuk yavana atıldı.