2K ya da 4K çözünürlükte F/P monitör önerisi

Bütçe
10.000 TL

Evet genellikle test ve fiyatlara göre öneri yapıyoruz. R27QE modeli ile bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

Usta ne alıyorsan al, LED al. Bak sakın IPS falan alma bu hatayı ben yaptım sen yapma. 4K alıyorsan zaten LED Allah'ın emri.

Usta ne alıyorsan al, LED al. Bak sakın IPS falan alma bu hatayı ben yaptım sen yapma. 4K alıyorsan zaten LED Allah'ın emri.

Çok rahat konuşuyorsunuz. Ayrıca LED derken OLED diyorsunuz sanırım. Aralarındaki uçurum fiyat farkını verin OLED alsın arkadaş. Bütçe belli üstüne çıkamıyor.

Çok rahat konuşuyorsunuz. Ayrıca LED derken OLED diyorsunuz sanırım. Aralarındaki uçurum fiyat farkını verin OLED alsın arkadaş. Bütçe belli üstüne çıkamıyor.
Çektiğim rahatsızlığın yarısını görse bu arkadaş bir şekilde parayı denkleştirip MiniLED veya Amoled alır 10K para öyle çok pahalı değil artık günümüzde çalışıyorsa denkleştirir. Monitörü 1 kere alacak düzgün bir şey alsın öyle önemsiz bir ekipman da değil hani. Yazdığım yazıdan rahat konuşulması değil, panel aydınlatma teknolojisi olarak LED monitör tercih edilmesinin anlaşılmasını beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…