3.000-3.500 TL'ye terletmeyecek kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3.000-3.500 TL
Bu avuç içi terlemesi genetik oluyor genelde. Ben buna Xantares durumu diyorum. Delikli mouselara yönlenmeniz gerekiyor ne olursa olsun terler normal mouselerde.

Delikli mouselarda genellikle bir koruma katmanı bulunuyor toz yine kaçar ama.

Yok hocam geçen hafla Rampage zenith mousema cay devriöldi açtım IPA ile sildim switchleri temzielyip geri lehimledim butonlarda sorun yok sensör nanay oldu hareket etmiyor mouse artık sanırım kısa devre var güç hattı sağlam yenisini alacağım.

Normal mouseye de bence çay devrilse bozulur, dikkatli kullanmak lazım ama biraz daha.

Geçen sene 4K vermiştim Logitech G502X Plus almıştım. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum. Aşırı keyifli bir cihaz. İçinde hibrit optik sensörlü switch'leri var, kolay kolay bozamazsın.
Parasına değmez. Çok daha üst seviye cihazlar var o seviyede. ABS plastik kullanıyor üstelik.

Merhabalar,

Kablosuz mouse arıyorum. Kaliteli, en az 5-6 yıl götürecek, kaliteli ve eli terletmeyecek şekilde şartlarım var. Bütçe 3.000-3.500 TL civarı olacak. Önerdiğiniz modeller nelerdir?
Aşağıdaki modeller iyidir. 2. olan pahalı fakat en iyisi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…