Bu avuç içi terlemesi genetik oluyor genelde. Ben buna Xantares durumu diyorum. Delikli mouselara yönlenmeniz gerekiyor ne olursa olsun terler normal mouselerde.
Delikli mouselarda genellikle bir koruma katmanı bulunuyor toz yine kaçar ama.
Bu avuç içi terlemesi genetik oluyor genelde. Ben buna xantares durumu diyorum. Delikli mouselara yönlenmeniz gerekiyor ne olursa olsun terler normal mouselerde.
Delikli mouselarda genellikle bir koruma katmanı bulunuyor toz yine kaçar ama.
Yok hocam geçen hafla Rampage zenith mousema cay devriöldi açtım IPA ile sildim switchleri temzielyip geri lehimledim butonlarda sorun yok sensör nanay oldu hareket etmiyor mouse artık sanırım kısa devre var güç hattı sağlam yenisini alacağım.
Yok hocam geçen hafla Rampage zenith mousema cay devriöldi açtım IPA ile sildim switchleri temzielyip geri lehimledim butonlarda sorun yok sensör nanay oldu hareket etmiyor mouse artık sanırım kısa devre var güç hattı sağlam yenisini alacağım.
Geçen sene 4K vermiştim Logitech G502X Plus almıştım. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum. Aşırı keyifli bir cihaz. İçinde hibrit optik sensörlü switch'leri var, kolay kolay bozamazsın.
Kablosuz mouse arıyorum. Kaliteli, en az 5-6 yıl götürecek, kaliteli ve eli terletmeyecek şekilde şartlarım var. Bütçe 3.000-3.500 TL civarı olacak. Önerdiğiniz modeller nelerdir?
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.