3.000-4.000 TL bütçe ile IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3.000-4.000 TL

Hestla

Uzman
Herkese selam arkadaşlar, IEM kulaklık alacağım fakat beklediğim model kefine Klean SV stoklara gelmedi. Artık almam lazım, stok gelmesini bekleyemem. Yine bu fiyata bağlı, 3-4K civarında kaliteli müzik dinleyebileceğim, film izleyebileceğim bir IEM kulaklık önerisi istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum, genelde LoL ve hikayeli oyunlar. Ses kasma derdim yok. Teşekkürler herkese şimdiden.

Klean SV sadece gümüş olan değil mi zaten? Siyahını al knk.

EW200’den bahsediyorsan hayır, oksitlenme durumu yok. Klean’i bilemem.
EW200'de böyle bi problem yoksa alayım madem klean daha mantıklı gelmişti daha stabil sanırım sesleri vermek konusunda ama şimdi oksitlenme falan filan uğraşamam bi kere alayım tam alayım kafasındayım

EW200'de böyle bi problem yoksa alayım madem klean daha mantıklı gelmişti daha stabil sanırım sesleri vermek konusunda ama şimdi oksitlenme falan filan uğraşamam bi kere alayım tam alayım kafasındayım
Kesin olarak yok diyemem ancak ben yaşamadım 1.5 yıl oldu. Titiz kullanılırsa sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…