user44 Yetkin Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 1.070 Çözümler 2 Beğeniler 590 Bugün 19:20 #21 yamanchini dedi: Hocam peki Attack Shark'lar hakkında ne düşünüyorsun plastik kasa olayı mı sıkıntı sadece? Genişletmek için tıkla... Ön yargılı davranmam hiçbir ürüne ama bu marka çelikten klavye yapsada bana çok dandik hissiyatı veriyor.
yamanchini dedi: Hocam peki Attack Shark'lar hakkında ne düşünüyorsun plastik kasa olayı mı sıkıntı sadece? Genişletmek için tıkla... Ön yargılı davranmam hiçbir ürüne ama bu marka çelikten klavye yapsada bana çok dandik hissiyatı veriyor.
KS KS yamanchini Uzman Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 6 Bugün 19:20 #22 user44 dedi: Ön yargılı davranmam hiçbir ürüne ama bu marka çelikten klavye yapsada bana çok dandik hissiyatı veriyor. Genişletmek için tıkla... valla attack sharkı kafamda eleyebilirsem ya leobog stok beklerim ya da gaming gen tr de mchose g75 pro cabbage tofu 2900tl onu alır geçerim diye düşünüyorum.
user44 dedi: Ön yargılı davranmam hiçbir ürüne ama bu marka çelikten klavye yapsada bana çok dandik hissiyatı veriyor. Genişletmek için tıkla... valla attack sharkı kafamda eleyebilirsem ya leobog stok beklerim ya da gaming gen tr de mchose g75 pro cabbage tofu 2900tl onu alır geçerim diye düşünüyorum.