Kablosuz olma zorunluluğu var mı? Bu fiyat bandında alacağınız kablosuz kulaklığın ses profili aşağı yukarı 1.5k civarındaki kablolu kulaklığa yakın olur. O yüzden bütçe artırmanızı öneririm. Ayrıca attığınız modellerin hepsi çok kötü ama illa kablosuz alacağım diyorsanız V9 Pro alabilirsiniz.
Tekrardan uyarıyorum, bu bütçelerdeki kablosuz kulaklıklardan fazla bir şey beklemeyin, yoksa pişman olursunuz.
Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtim. Yükseltme yaptım sanıyordum fakat kablosuz olması, ped rahatlığı, mikrofonu haricinde hiçbir fark yok. Hatta H2002P'nin bassları daha iyi, ses yüksekliği de aynı şekilde V9 Pro'nun EQ yapmadan ses kalitesi çok garip. Kulaklığın özellikle oyunda EQ yapmadan oynamak çok zor. H2002P'de sesi 60 70'de kullansam bile yetiyordu. V9 Pro'da yüzlesem aynı seviyeye zor geliyor. Bazı arkadaşlar Fifine al demişti fakat kablosuz almak istediğim için buna yakındım Fifine yine almam fakat bu kulaklık en azından memnun eder sanıyordum fiyatına göre. İki kulaklık...
Bu arkadaşta 3K bütçe ile kulaklık önerisi diye konu açmıştı. Arkadaşı vazgeçirmeye çalıştık ama olmadı. Daha sonrasında forumda böyle konu açtığını gördüm kendisi de pişman oldu zaten. Yolun başındayken en azından bu bütçelerde kablosuz kulaklıktan vazgeçmelisin dostum. Sese önem veriyorsan ya bütçeyi arttır ya da kablolu kulaklıklara yönel.