3.000-6.000 TL Wraith Esports sitesinden fare önerisi

Bütçe
3000 - 6000

Vadbav

Başarılı
Bütçe 3-6k arası. Wraith Esports, bu siteden mouse almayı istiyorum. Bana fare önerebilecek olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
El boyutu ve tutuş şekli nedir? Mümkünse şu an kullandığınız modeli de atarsanız iyi olur.

El boyutu ve tutuş şekli nedir? Mümkünse şu an kullandığınız modeli de atarsanız iyi olur.

Şu anki farem ufak geliyor bana. Şu anki farem Logitech G102 tutuş şeklimde claw grip hocam. Şimdiden teşekkür ederim. El boyutumu bilmemekle beraber boyum 1.94 elimde büyüktür.

Şu anki farem ufak geliyor bana. Şu anki farem Logitech G102 tutuş şeklimde claw grip hocam. Şimdiden teşekkür ederim. El boyutumu bilmemekle beraber boyum 1.94 elimde büyüktür.
194 cm boyundaki kişinin eli de muhtemelen büyüktür. El ölçüsünü yapacağınız zaman şu şekilde ölçüm yapın.

OG PRO 4K eline uyuyor olması lazım hocam. WL Beast X Max da kêza öyle.

Og Pro 4K eline uyuyor olması lazım hocam. Wl Beast X Max da kêza öyle.

Sistemim beyaz oldugu için wlmouse sword X beyaz hoşuma gitmişti o olur mu hocam bakma şansınız olduğunda bakıp söylerseniz.

X1'in en pahalı modelini diyorum evet x1 modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…