3.000-6.000 TL'ye CS2 için IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n3t4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 757
  • Etiketler Etiketler
    cs2 iem
Bütçe
3.000-6.000 TL
Ayrı ayrı çok rica ederim hocam, sağ olun. Hahaha, aynen; en güzeli Ne yazık ki ürünler bende olmasa da, olan kişilerle irtibat kurabiliriz
EG280 bugun aldim. Kulak agritmasa guzel kulaklik aslinda bir de CS2 icin EQ ayarlamasi yapmam lazim sanirim bu konuda nasil ilerleyebilirim?

EG280 bugun aldim. Kulak agritmasa guzel kulaklik aslinda bir de CS2 icin EQ ayarlamasi yapmam lazim sanirim bu konuda nasil ilerleyebilirim?
Yüzde kaç ses ile oynuyorsunuz hocam? Tizleri kulağınızı ağrıtıyor olmalı, bu durumu belirtmiştim. Yoksa fit, konfor ile mi alakalı bir sorununuz var?

Yüzde kaç ses ile oynuyorsunuz hocam? Tizleri kulağınızı ağrıtıyor olmalı, bu durumu belirtmiştim. Yoksa fit, konfor ile mi alakalı bir sorununuz var?
Ses ile ilgili bir agritmadan ziyade kalip ile alakali daha cok. Ses ile alakali rahatsizlik EQ ihtiyaci var bariz belli.

Ses ile ilgili bir agritmadan ziyade kalip ile alakali daha cok. Ses ile alakali rahatsizlik EQ ihtiyaci var bariz belli.
Maalesef fit insandan insana değişebiliyor hocam, bu yüzden birebir denemenizi tavsiye etmiştim. Daha küçük/büyük boy eartips denediniz mi?

Ses konusunda ise sorumu tekrardan belirtmek isterim:

Cihazdan çıkan dongle ile mi kullanıyorsunuz, kullanıyorsanız yüzde kaç ile kullanıyorsunuz? Sonrasında gerekirse EQ adımına bakabiliriz.

Henuz eartip degisimi yapmadim ama genel olarak kulaklik kasasi bi tik buyuk gibi o cok da sorun degil. Dongle ile bagladim yuzde kac ile kullaniyorsunuz derken neyden bahsettiginizi anlayamadim. Genel windows %100, CS2 tarafinda 0.5 sadece ses kasma, yon tayin etme gibi bazi eksiklikler var. Hyperx Cloud II'den sonra sesler bi tik boguk gibi geldi.

İyi haber hocam. Kasa baskı yapmıyorsa sorun yok, farklı boy eartipleri bir deneyin; muhtemelen sorununuzu çözecektir.
Evet hocam, ses yüzdesinden bahsetmiştim. Sesi kıstığınızda, örneğin %60'a, yeterli performans alabiliyor musunuz? Dongle ile %100 yüksek bir seviye zira, cihaz distorsiyon yapabilir. Sürülmesi hem kolay hem de zor bir cihaz.

Ufak bir EQ'ya ihtiyacımız olabilir.

Cloud II'den sonra boğuk gelmesi normal hocam. Cloud II basları sönümlenmiş bir cihaz diye biliyorum, dolayısıyla bu cihazda bassları duyduğunuzda alışılmadık gelmiştir. Ek olarak CS2'nin ses motoru da "basslı". Dolayısıyla böyle bir olay ortaya çıkıyor. Zamanla uyum sağlarsınız, ses yüksekliği mevzusuna açıklık getirdikten sonra gerekirse EQ'ya da bakarız tabii ki.

Ses yuksekligi ile alakali bir sorunum yok acikcasi cunku oyun icerisinden anlik mudahale ile alcaltip yukseltebiliyorum fakat dediginiz gibi biraz bassli gibi hissettiriyor ozellikle silah seslerinde.

Ses yuksekligi ile alakali bir sorunum yok acikcasi cunku oyun icerisinden anlik mudahale ile alcaltip yukseltebiliyorum fakat dediginiz gibi biraz bassli gibi hissettiriyor ozellikle silah seslerinde.
Anlıyorum hocam. Bahsettiğim gibi %100'de cihazın distorsiyona girme ihtimali olduğu için eğer yetiyorsa %70-80'lerde kullanmanız daha rahat hissettirecektir.

Evet, bahsettiğimiz durumdan dolayı normaldir hocam

Eğer %70-80 ses seviyesinden veyahut biraz alçağından gereken verimi alamadıysanız Equalizer Apo ile şu config'i deneyebilirsiniz.

Öncelikle şuradan Equalizer Apo'yu indirin:

Kurulum yapıp açtığınızda cihaz seçmenizi isteyecektir. Ürününüzü, dongle'ı listeden seçin. Ardından Equalizer Apo Configuration Editor'u açın. Burada halihazırda bir config.txt olacak. Bunu çarpı işaretine basarak sekmeden kaldırın.

Sonrasında File-Open kısmına tıklayın ve verdiğim dosyayı seçin. O power tuşlarının hepsi beyaz olmalı. Ardından File-Save butonuna tıklayın. Devamında bir deneyin bakalım oyunda, nasıl bir performans alacağız.

Dosya Ekleri

Sizden geri donus beklerken biraz chatgpt ile konustum asagidaki ayarlari onerdi bunlara ne dersiniz?

Dosya Ekleri

• 1772832082012.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…