3.000-6.000 TL'ye CS2 için IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n3t4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 757
  • Etiketler Etiketler
    cs2 iem
Bütçe
3.000-6.000 TL
Attığım EQ'nun daha nokta atışı olacağını düşünmekteyim hocam.

Sizin attığınızı deniyorum şu anda, sadece yorumunuzu merak etmiştim. Bir sorum daha olacak; yaptığımız ayarları mesela oyun/normal kullanım olarak ayarlama imkanımız oluyor mu? Oyundayken otomatik EQ profilinin seçilmesi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. Bence haddinden fazla traşlama var o EQ'da. Evet hocam, mümkün. EQ'dan gerekli verimi alırsanız onu da ayarlarız.

Anladım hocam. Bence haddinden fazla traşlama var o EQ'da. Evet hocam, mümkün. EQ'dan gerekli verimi alırsanız onu da ayarlarız.
Bir sizin attiginizi bir de ChatGPT'nin onerdiklerini denedim. 1-2 degistirmeden sonra profillerin aktif olmamasi gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? Degistirmeme ragmen bir onceki profil aktifmis gibi hissediyorum.

Bir sizin attiginizi bir de ChatGPT'nin onerdiklerini denedim. 1-2 degistirmeden sonra profillerin aktif olmamasi gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? Degistirmeme ragmen bir onceki profil aktifmis gibi hissediyorum.
Programda sol üstteki Instant Mode seçeneği aktif mi? Sekmelerde sadece denemek istediğiniz profil kalsın, ardından File-Save seçeneğine basın ve öyle deneyin.

Programda sol üstteki Instant Mode seçeneği aktif mi? Sekmelerde sadece denemek istediğiniz profil kalsın, ardından File-Save seçeneğine basın ve öyle deneyin.
Instant Mode aktif evet. Yine ayni sekilde File-Save yaparak degistiriyorum sekmeler de tek olarak kaliyor. Ayni anda 2 sekme acik degil.

Instant Mode aktif evet. Yine ayni sekilde File-Save yaparak degistiriyorum sekmeler de tek olarak kaliyor. Ayni anda 2 sekme acik degil.
Anlıyorum. APO böyle tutukluluk yapabiliyor maalesef. Ayarlardan kulaklığı devre dışı bırakıp tekrar açmak normale dönmemizi sağlar, kolay yoldan oturum kapatıp tekrardan giriş yaparak da çözebilirsiniz.

Attığım dosyanın ismini cs2.txt yapın ve ardından C:\Program Files\EqualizerAPO\config şu klasöre kopyalayın. Sonrasında APO'yu açın. Varsayılan Config ekrana gelecek ve burada Include şeklinde bir kısım olacak. Oradan dosya bulma kısmına tıklayıp cs2.txt'yi seçin. Sonrasında eğer yukarıda bulunuyorsa Preamplification kısmını silin. Devamında File-Save yapıp dosyayı deneyin.

Dediklerinizi yaptim degisim oldu evet. Sizin attiginiz ayarlar daha iyi gibi geldi. Su bahsettigim oyun acilinca devreye girme kismini nasil yapabilirim?

Android telefondan simgot control uygulamasını yükleyip kablodaki eq ayarını sıfırlayabilirsiniz. Walkplay ile eq ayarı da yükleyebilirsiniz. Walkplay toplulukta eq ayarı paylaşanlar da var.

Android telefondan simgot control uygulamasını yükleyip kablodaki eq ayarını sıfırlayabilirsiniz. Walkplay ile eq ayarı da yükleyebilirsiniz. Walkplay toplulukta eq ayarı paylaşanlar da var.
Oneriniz icin tesekkur ederim ne yazik ki android bir cihaza sahip degilim. Walkplay tarafini kontrol edecegim.

Oneriniz icin tesekkur ederim ne yazik ki android bir cihaza sahip degilim. Walkplay tarafini kontrol edecegim.
Kutudaki dac ile kullanırken default eq olarak balanced yükleniyor olması lazım. Walkplay uygulamasından girince cihazı tanıyor, oradan eq ayarını silebilirsiniz. Fps, moba gibi hazır profiller de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…