3.000 TL bütçe ile erkek bot önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umuttt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 252
  • Etiketler Etiketler
    bot erkek
Bütçe
3.000 TL
Büyük bir ayakkabı firmasının bir şubesinde çalışan bir yakınım, "Üründen fazla kár elde etmek amacıyla ürünü fahiş fiyata pazarlıyorlar" dedi. Geçen arkadaşımla FLO'ya gittik, mağazada uygun ayakkabılar vardı, isterseniz bir göz atın ve ya kendi imalatını yapan bir dükkan varsa oradan alışveriş yapın. 2015 yılında bir deri ayakkabı almıştım, o zamanlar 14 yaşındaydım, o ayakkabıyı 7-8 sene boyunca kışın giydim. Boya kullan, boya kullan... Kısacası diyeceğim bir zincir firmadan alışveriş yapmadan önce bir şahıs ve kendi üretimini yapan adamın dükkanını ziyaret edip kontrol edin. Geçen bizimkiler bana deri bot ayakkabıyı 1.2B₺'ye aldılar ve gayet iyi

10 yıldır YDS gtx Goretex kullanıyorum taş gibi bot, yıpransa yenisini alacağım. Şu zamana kadar parasını verip de memnun kaldığım tek ürün.Biraz pahalı olsada yıla vurduğunda en ucuz spor ayakkabıdan daha ucuza geliyor.

Hocam ben de Chelsea tarzı bir bot bakmıştım önce fakat mesele şu yukarıda yazdığım gibi ben bunu yağmur ve özellikle kar da kullanacağım koşullar çok ekstrem bu ayakkabı gitmez evim ile kampüs arası 11km, bunun 2 kmsini yürüyorum ve yaklaşık 1.5Km'si bayır yukarı o yüzden sizin attığınız bot ile maalesef kayak yapabilirim sadece.

Hocam Flo'dan alınabilecek pek bir model göremedim. Büyük görülebilecek marka olarak 3 tane var orada Kinetix, Lumberjack, dockers. Kinetix almam. Lumberjack ve dockers da eh işte fiyatına göre değerlendirilebilir. Lumberjack outdoor botum vardı zaten ayağıma küçük gelmeye başladı bu yaştan sonra nasıl oldu şaşırdım emekliye ayrıldı o. 2K'nın altında güzel model yok hocam baktım floya. Daha sonra markalara baktım örneğin puma, Adidas, Nike, Greyder bütçem dahilinde güzel bir bot göremedim. Decathlon'dan da bir ürün alıp memnun olmayan görmedim. Ben de dahil outdoor ürünlerini aldım çünkü daha önce birkaç kez. Yorumları da iyi olunca bu olabilir dedim ama daha karar kılmadım. Şehir küçük kendi ayakkabılarını üretip satan bir yer yok hocam. Ama mesela şöyle tarif edeyim meydan veya her şehrin bir çarşısı olur ya eskilerin çarşısı ama AVM'lerin olduğu yer değil de, oralarda bile dandrik ismi cismi bilinmeyen bir sıkıntı olsa muhattabın olmayacak esnaflar 2K ya satıyor zaten botları o da garip.

Hmm link atar mısınız hocam modeli merak ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…