Bütçe
3.000 TL

planopilaris

Üyecik
Kablolu veya kablosuz olması çok önemli değil. SS Arctis Nova 1 alacaktım, mikrofon, kulaklıktan gelen sesi alıyor dediler. ATK N9 Pro/Ultra alayım diyorum, sol tarafta cızırtı sesi varmış. Razer BlackShark V2X içinde SteelSeries'e söyleneni dediler.

Ne alacağım bilemedim; sizin öneriniz var mı? Teşekkürler.

Kablolu veya kablosuz olması çok önemli değil. SS Arctis Nova 1 alacaktım, mikrofon, kulaklıktan gelen sesi alıyor dediler. ATK N9 Pro/Ultra alayım diyorum, sol tarafta cızırtı sesi varmış. Razer BlackShark V2X içinde SteelSeries'e söyleneni dediler.

Ne alacağım bilemedim; sizin öneriniz var mı? Teşekkürler.
Havit H2015 Pro al hocam, ATK N9'un aynısı fason üretimler. ATK driver bile çalışıyor, hem de yarı fiyatına.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet.

Havit H2015 Pro al hocam ATK n9'un aynısı fason üretimler. ATK driver bile çalışıyor hem de yarı fiyatına.

Havit markası hosuma gitmiyor açıkçası.

Son düzenleme:
Evet.

Havit markası hosuma gitmiyor açıkçası.
Kulaklık ATK N9 ile birebir aynı. ATK almayı düşündüm demişsiniz, ürün fason ATK etiket basıp 2 katı fiyatına satıyor. Havit aynı ürünü 2'ye satmaya başlamış. :rofl: Aynı ürüne daha fazla para vermeyin diye söylüyorum. Birinin üzerinde Havit yazıyor, diğerinde ATK.

Kulaklık ATK N9 ile birebir aynı. ATK almayı düşündüm demişsiniz, ürün fason ATK etiket basıp 2 katı fiyatına satıyor. Havit aynı ürünü 2'ye satmaya başlamış. :rofl: Aynı ürüne daha fazla para vermeyin diye söylüyorum. Birinin üzerinde Havit yazıyor, diğerinde ATK.

Öyleyse anladım sağ olun bılgı ıcın. Gercekten tasarım falan aynıymıs komple.

Öyleyse anladım sağ olun bılgı ıcın. Gercekten tasarım falan aynıymıs komple.

Tasarım değil tamamen aynı kulaklık.

Ekran görüntüsü 2026-07-26 131933.webp