3.000 TL bütçede manyetik ve kablosuz klavye tavsiyesi

Bütçe
3.000 TL
Manyetik istiyor, kablosuz kullanacak. Manyetik istiyorsa muhtemelen hız gibi konular önemli. FPS oynuyor, neden 1000 Hz kullansın ki, kablosuzda 8000 Hz kullanmak varken.
Sağlam işlemci gerekli, fps düşürür. Pazarlama taktiğinden başka birşey değil 8000hz. Üstelik bu kadar competitive oynuyorsa manyetik klavye alıp kablosuz kullanmak baştan falso zaten.

Sağlam işlemci gerekli, fps düşürür. Pazarlama taktiğinden başka birşey değil 8000hz. Üstelik bu kadar competitive oynuyorsa manyetik klavye alıp kablosuz kullanmak baştan falso zaten.
1000 Hz-8000 Hz AMD 5000 serisi üstü işlemcilerde zaten sorun yaratmıyor, ayrıca 8000 Hz daha avantajlı, sadece lafta değil. Kablosuz kısmı doğru, manyetik kablolu olur hız için. Ben olsam Pro alır, kablolu kullanırdım.

İşlemcim Ryzen 5 7500F, sadece FPS oyunları oynuyorum. Eğer diyorsanız ki kablolu 3 bin lira maksimum Fun60 Pro veya Max'tan daha iyi bir klavye varsa, söyleyebilirsiniz. Tasarımı ve kaçlık klavye olduğu önemli değil.

Manyetik modellerde kablosuz kullanmak tamamen gereksiz. Çok seyahat etmiyorsanız kablolu alın zaten düz duruyor.

Manyetiklerde sorun olmayıp farelerde deli gibi kaynak somurmeside aşırı komik. Gerçi manyetik kablosuzdada aşırı güç tüketiyor.

Son düzenleme:
Bu modelin fun60 max ile farkı ne neden bunu öneriyorsunuz ben fun60 maxi alıp kablolu kullansam ne fark olur

Manyetiklerde sorun olmayıp farelerde deli gibi kaynak somurmeside aşırı komik. Gerçi manyetik kablosuzdada aşırı güç tüketiyor.

Aslında klavye de tüketiyor ama mouse çok daha fazla tüketiyor. Bence klavye o kadar tüketmiyor. K1 he alirdim bence de ama arkadasin butcesi cikmiyormus fun60 Max olabilir bu durumda kablosuz olacaksa illa

Kablolu kullanacaksan neden 60 Max aliyorsun ki kablosuz mu istiyorsun kablolu mu cozemedim.

Manyetik ve performans istiyorsan kablolu kullanın diyorlar, ona istinaden söyledim. Farz edelim, kablosuz ya da kablolu olması önemli değil; 3 bin liraya en iyi ne alınabilir, 60 Max değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…