3.000 TL bütçede Simgot EW200 vs Kefine Klean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emiir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
  • Etiketler Etiketler
    simgot
Bütçe
3.000 TL

Emiir

Uzman
Merhaba,

IEM kulaklık bakıyorum, bütçem 3.000 TL civarlarında ve araştırırken bu iki kulaklık arasında kaldım. Bilgisayarda müzik ve oyun için kullanacağım. EW200 ve Kefine Klean arasında kaldım. EW200'ün stokları şu anda yok eğer Kefine Klean'dan daha iyiyse stok gelmesini beklemeye değer mi?

EW300 alternatifi nedir dostum biliyor musun?
EW300 yerine 100 TL ekleyip EA500LM daha iyi olur. Ya da Dunu Titan S2. Bu saydigim iki IEM EW300'den smoothness ve tonalite olarak daha ustunler. Dunu benim muzik zevkime daha cok hitap ediyor. EA500LM ise detay basarimi ve gaming performansiyla onde.

Muzik icin Klean daha iyi. Oyun icinse EW200 daha iyi. Ben EW200 kullaniyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
Teşekkür ederim hocam. Aşırı bir fark yoksa Klean alıp geçiyorum o zaman stok beklemeye gerek yok.

Teşekkür ederim hocam. Aşırı bir fark yoksa Klean alıp geçiyorum o zaman stok beklemeye gerek yok.
Hocam selam.Aldın mı kleanı?Aldıysan memnun musun acaba?Bende aynı bütçede fps oyun ve müzik için iem bakıyorum da.Simon hocam banada kleanı önerdi.Aldıysan fikrini öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…