Captain Skriniar 98 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 Beğeniler 841 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 17:26 #1 Merhabalar, 3K bütçeye kablosuz klavye ve mouse öneriniz nedir? Bütçeyi, çok uçmayacak şekilde esnetebilirim. Senkronize amaçlı öneriler ROG öncelikli olursa daha iyi olur.
Merhabalar, 3K bütçeye kablosuz klavye ve mouse öneriniz nedir? Bütçeyi, çok uçmayacak şekilde esnetebilirim. Senkronize amaçlı öneriler ROG öncelikli olursa daha iyi olur.
SF26 98 Bilgin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.842 Çözümler 21 Beğeniler 8.849 Bugün 17:32 #2 Win60HE+Rampage Zenith olabilir. 3.500 TL tutuyor olması lazım ikisi. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:40
Geraltın kılıcı 84 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.818 Çözümler 19 Beğeniler 3.875 Yer Cintra Bugün 17:37 #3 Captain Skriniar dedi: Senkronize amaçlı öneriler ROG öncelikli olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus marka klavye ve farelerin çoğu berbat. Logitech gibi plastik üretim yapıyorlar hala. Logo basıp geçiyorlar.
Captain Skriniar dedi: Senkronize amaçlı öneriler ROG öncelikli olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus marka klavye ve farelerin çoğu berbat. Logitech gibi plastik üretim yapıyorlar hala. Logo basıp geçiyorlar.
KS KS Captain Skriniar 98 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 Beğeniler 841 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 17:43 #4 Geraltın kılıcı dedi: Asus marka klavye ve farelerin çoğu berbat. Logitech gibi plastik üretim yapıyorlar hala. Logo basıp geçiyorlar. Genişletmek için tıkla... ASUS olması çok mühim değil. Varsa ilk o önerilsin diye yazdım zaten.
Geraltın kılıcı dedi: Asus marka klavye ve farelerin çoğu berbat. Logitech gibi plastik üretim yapıyorlar hala. Logo basıp geçiyorlar. Genişletmek için tıkla... ASUS olması çok mühim değil. Varsa ilk o önerilsin diye yazdım zaten.
The Man From Earth 98 Bilgin Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 2.243 Çözümler 11 Beğeniler 2.579 39 dakika önce #5 Aula S100 Pro/Ajazz K870T Pro/MageGee Sky81 ve Fevell Z1 olabilir, Z1 indirimde şu an. Captain Skriniar dedi: ASUS olması çok mühim değil. Varsa ilk o önerilsin diye yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten en ucuz alınır Asus klavye 7000 lira
Aula S100 Pro/Ajazz K870T Pro/MageGee Sky81 ve Fevell Z1 olabilir, Z1 indirimde şu an. Captain Skriniar dedi: ASUS olması çok mühim değil. Varsa ilk o önerilsin diye yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Zaten en ucuz alınır Asus klavye 7000 lira