Merhabalar, bütçem 3.000₺ ama duruma göre en fazla 3500’e kadar çıkabilirim. Kablosuz, uzun ömürlü fare arıyorum. Ağırlıklı olarak CS, LoL ve Diablo oynuyorum. Kablolu önerilere kapalıyım maalesef çünkü masam küçük, mouse kablosu monitörün ayaklarına takılıp duruyor.
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Eloshapes adlı site üzerinden boyutlarını şu an kullandığın fare ile karşılaştır. Ondan sonra hangisi daha uygunsa onu al.
Bilekten orta parmağın ucuna kadar 19cm, işaret ve orta parmağımı sol tıkın üzerine yüzük parmağımı da sağ tıka koyuyorum. Sağ baş parmak ile sol yandan tutuyorum.
Bilekten orta parmağın ucuna kadar 19cm, işaret ve orta parmağımı sol tıkın üzerine yüzük parmağımı da sağ tıka koyuyorum. Sağ baş parmak ile sol yandan tutuyorum.
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmamaktadır. Ürünün 4000hz performans verebilmesi için Dongle ürününün ayrıca satın alınması gerekmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...