İyi sosyaller herkese. Bu hafta içerisinde dizüstü bilgisayar alacağım ve bununla beraber kullanmak için ufak bir klavye de alacağım. Aradığım özellikler:
- Bütçe 3.000 TL (öneriye göre 500 TL üstünü görebilirim)
- Kablosuz olmalı (2.4 GHz alıcı/BT)
- Tam boyutta olmamalı; en fazla %75 boyutta, en az 68 tuş olmalı (yön, Home/End ve Page Up/Down tuşlarını aktif olarak kullanıyorum)
- Full RGB olması önemli değil ama bir arka aydınlatması olması benim için önemli
- Tuş dizilimi önemli değil, US dizilim olsa daha iyi olabilir hatta
Amazon'da Ajazz AK820 Max buldum. Cihaz hoşuma gitti. Hem de Pro modeline kıyasla ufak bir fiyat farkı var arasında.
Aynı zamanda Mec Monkey adındaki bir sitede AK820 Max'in siyahını buldum. Burada ise biraz daha pahalıya satıyorlar.
Ajazz AK820 Max mekanik klavye ile oyun ve yazı deneyimlerinizi en üst seviyeye taşıyın. Yüksek kaliteli anahtarlar, RGB aydınlatma ve ergonomik tasarımıyla dikkat çeken AK820 Max, profesyonel oyuncular ve yazı meraklıları için mükemmel bir tercih.
İki cihaz arasında revizyon farkı mı bulunuyor? Yoksa Amazon'daki ürün sahte mi? Bu iki cihazdan hangisini tavsiye edersiniz? Başka tavsiyeleriniz var mıdır?