pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Eylül 2024 #11 hasanwesntt dedi: Yayın yapan biriyim ve şu an bile 90ları gördüm, yaz aylarında daha felaket olabilir o yüzden gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Şu an havalar sıcak zaten. Çift blok olması görüntü açısından sorun değilse 200 farkla bunu tercih etmek daha mantıklı. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr
hasanwesntt dedi: Yayın yapan biriyim ve şu an bile 90ları gördüm, yaz aylarında daha felaket olabilir o yüzden gerek değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Şu an havalar sıcak zaten. Çift blok olması görüntü açısından sorun değilse 200 farkla bunu tercih etmek daha mantıklı. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr
KS KS hasanwesntt Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 22 Beğeniler 3 7 Eylül 2024 #12 pawEn dedi: Hayır değil. Şu an havalar sıcak zaten. Çift blok olması görüntü açısından sorun değilse 200 farkla bunu tercih etmek daha mantıklı. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Benim işimi rahat görür mü?
pawEn dedi: Hayır değil. Şu an havalar sıcak zaten. Çift blok olması görüntü açısından sorun değilse 200 farkla bunu tercih etmek daha mantıklı. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Benim işimi rahat görür mü?
pawEn Üstün Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 4.329 Çözümler 13 Beğeniler 4.997 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Eylül 2024 #13 hasanwesntt dedi: Benim işimi rahat görür mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
SemhEngn Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 429 Beğeniler -6 10 Eylül 2024 #14 MSI MAG Coreliquid M240 Sıvı İşlemci Soğutucu 240 MM Fiyatları ve Özellikleri MSI MAG Coreliquid M240 Sıvı İşlemci Soğutucu 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
MSI MAG Coreliquid M240 Sıvı İşlemci Soğutucu 240 MM Fiyatları ve Özellikleri MSI MAG Coreliquid M240 Sıvı İşlemci Soğutucu 240 MM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com