KS KS S Serhat43 Uzman Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 8 19 Ağustos 2025 #11 SSD anlamında en iyi firma Samsung diye biliyorum. Crucial Samsung bellekleri kullanıyor diye biliyorum. Fakat Kioxia'da F/P konusunda iyi. Zaten satıcı Hepsiburada fiyat anlamında güvenilir.
SSD anlamında en iyi firma Samsung diye biliyorum. Crucial Samsung bellekleri kullanıyor diye biliyorum. Fakat Kioxia'da F/P konusunda iyi. Zaten satıcı Hepsiburada fiyat anlamında güvenilir.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.830 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.186 Yer Çorum 19 Ağustos 2025 #12 Serhat43 dedi: Crucial, Samsung bellekleri kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Crucial, SSD modellerinde Micron üretimi NAND yongalar kullanır. Micron ve Crucial aynı şirket çatısı altında zaten. SSD Database - Caner UNCU docs.google.com
Serhat43 dedi: Crucial, Samsung bellekleri kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Crucial, SSD modellerinde Micron üretimi NAND yongalar kullanır. Micron ve Crucial aynı şirket çatısı altında zaten. SSD Database - Caner UNCU docs.google.com