Banka hesabımda 3.000 TL civarında para var. Bu para ile ya bir IEM kulaklık ya da bir klavye almayı düşünüyorum, şahsen klavye almaya daha yakınım.
Şu anki klavyem Corsair K55 RGB PRO XT. Her ne kadar Per-Key RGB bir klavye olsa da membran yapıda olması nedeniyle eli yüzü düzgün bir klavye almak istiyorum.
Alacağım klavyenin mümkünse en az 104-105 tuş (tam teşeküllü Unicomp Model M tuş sayısı) bir klavye olmasını istiyorum. %100 klavye önerisi konularında 96-98 tuşlu klavyeler önerildiğini gördüğüm için özellikle böyle bir kriter koydum.
Klavyenin mekanik switch kullanması şart benim için. Bu fiyata %100 HE olacağını hiç sanmıyorum, o yüzden mekanik switch'e tamamım.
Bütçe tam 3.000 TL (tam spesifik olarak 3.078 TL). Önerileriniz bu bütçeyi tek kuruş dahi aşmamalı.
Bu kriterlere uygun hangi klavye modellerini önerirsiniz?
Aula S98 Pro 3 Modlu Rgb Hot Swap Mekanik Star Vector Switch Kablosuz Makrolu Klavye Lacivert Lacivert en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Buna bakabilirsin. Yeni hesap kuponu ile 2.900 TLyemi ne geliyor.
Aula S98 Pro 3 Modlu Rgb Hot Swap Mekanik Star Vector Switch Kablosuz Makrolu Klavye Lacivert Lacivert en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Buna bakabilirsin. Yeni hesap kuponu ile 2.900 TLyemi ne geliyor.
Maalesef N11 hesabım yeni bir hesap değil. Tek 100 TL indirim kuponum varmış fakat onu kullansam bile 3085 TL yapıyor. Hesabımda 3078 TL var, yani olmaz.
Ayrıca bu 98 tuşlu bir klavye, olmaz. 104/105 olmalı.
Maalesef N11 hesabım yeni bir hesap değil. Tek 100 TL indirim kuponum varmış fakat onu kullansam bile 3085 TL yapıyor. Hesabımda 3078 TL var, yani olmaz.
Özellikle 104 tuş kriterini koymamın nedeni GTA San Andreas ve GTA V gibi oyunlarda uçak kullanabilmek için numpad'in şart olmasıydı. 98 tuşlu klavyelerde de kod yazarken sıkça kullandığım "End" tuşu bulunmuyor. Yani hani "Insert", "Home", "Page Up", "Delete", "End", "Page Down" tuşlarının olduğu bölmede olan "End" tuşu var ya, işte o olmuyor 98 tuşlu klavyelerde.
Özellikle 104 tuş kriterini koymamın nedeni GTA San Andreas ve GTA V gibi oyunlarda uçak kullanabilmek için numpad'in şart olmasıydı. 98 tuşlu klavyelerde de kod yazarken sıkça kullandığım "End" tuşu bulunmuyor. Yani hani "Insert", "Home", "Page Up", "Delete", "End", "Page Down" tuşlarının olduğu bölmede olan "End" tuşu var ya, işte o olmuyor 98 tuşlu klavyelerde.
Çok fazla model yok o boyutta F modelleri s modellerine kıyasla daha iyi hissiyat ve kasa kalitesi sunuyor genel olarak F model aula almaya çalışırdım.