KS KS Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 520 Çözümler 4 Beğeniler 1.677 Yer İzmir 3 Eylül 2025 #21 Teşekkür ederim arkadaşlar, yardım etmek için zamanınızı ayırdınız. Bu ürün en mantıklısı gibi, beni de tatmin etti. Tekrardan teşekkür ederim hepinize, özelliklede sizlere @keireL @Gece
Teşekkür ederim arkadaşlar, yardım etmek için zamanınızı ayırdınız. Bu ürün en mantıklısı gibi, beni de tatmin etti. Tekrardan teşekkür ederim hepinize, özelliklede sizlere @keireL @Gece
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.151 Çözümler 19 Beğeniler 934 3 Eylül 2025 #22 Heitaus dedi: Terletme gibi sorunları var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. @keireL'in dediği gibi hoş bir kaplaması var. Yine de böyle bir durum yaşarsanız kutu içeriğindeki grip tape'leri kullanırsınız zaten.
Heitaus dedi: Terletme gibi sorunları var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. @keireL'in dediği gibi hoş bir kaplaması var. Yine de böyle bir durum yaşarsanız kutu içeriğindeki grip tape'leri kullanırsınız zaten.