3.000 TL'ye IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3.000 TL

Oğuzhan Karaca 2

Becerikli
Yer
Bungalov
Bir süre önce 7HZ Zero 2 almıştım, çok memnundum. Geçenlerde kardeşim denedi ve çok beğendi; ben de ona hediye ettim. Şimdi kendime yeni bir kulaklık alacağım. 7HZ Zero 2'yi deneyimledim ama bir tık üst seviyeye çıkartabilecek, bütçe olarak da üzmeyecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bass istiyorsan red lion veya belle öneririm

Teşekkür ederim bass severim fakat enstürmental klasik müzikler dinliyorum son zamanlarda. Tabii dinleme tarzım zamanla değişebiliyor. Önerinizi kesinlikle dikkate alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim bass severim fakat enstürmental klasik müzikler dinliyorum son zamanlarda. Tabii dinleme tarzım zamanla değişebiliyor. Önerinizi kesinlikle dikkate alacağım.

Önceki kulaklık 7Hz Zero 2 olduğu için demiştim

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biraz da bu yüzden farklı bir arayıştayım. Enstürmanları ve vokalleri daha net duymak istiyorum açıkçası...

Klean SV bu bütçedeki teknik canavar. Bright tilted neutral diyebilirim. Bu setle klasik müzik dinledim mi hatırlamıyorum ama bugün dinleyip bilgi veririm tekrar.

Klean SV bu bütçedeki teknik canavar. Bright tilted neutral diyebilirim. Bu setle klasik müzik dinledim mi hatırlamıyorum ama bugün dinleyip bilgi veririm tekrar.

Klean ve Klean SV arasında ne fark var renk farkı mı acaba ? Klean SV kalmamış stoklarında çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…