3.000 TL'ye kadar %100 klavye tavsiyesi

Bütçe
3.000 TL

Alcheinz

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, şu anda Aula F75 kullanmaktayım. Sesi ve basış hissiyatı güzel fakat ben %100 klavye kullanmaya alışkınım; elim böyle bir anlığına numpad arıyor. Aynı zamanda Türkçe Q olmadığı için kod ve yazı yazarken çok zorlanmama sebep oluyor. Sizlerden 2-3 bin TL civarlarında klavye önerisi istiyorum. %100 ve Türkçe Q olması başlıca şartlar. Kablosuz olursa çok sevinirim. Eğer gerçekten memnun edecek bir klavye olursa Aula'yı satıp alarak bütçeyi biraz daha artırabilirim.

Aula F99 veya KB923l Pro.
Senin önerin hangisi olur Havit kulaklığım var ve çok memnunum şimdi sen hatırlatınca sitesine girdim Türkçe Q daha ucuz modeller bile var önerir misin çok fark olur mu senin dediklerin ile arasında?

Senin önerin hangisi olur Havit kulaklığım var ve çok memnunum şimdi sen hatırlatınca sitesine girdim Türkçe Q daha ucuz modeller bile var önerir misin çok fark olur mu senin dediklerin ile arasında?

Ben "<" ve ">" harfleri için önerdim kodlama için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…