Net bütçem yok ama bu fiyat aralığına kablosuz mouse arıyorum. Aktif olarak SteelSeries Prime+ kullanıyorum. Palm şeklinde tutuyorum. Biraz hantal ve ağır gelmeye başladı. Bu fiyat aralığına önerilerinizi bekliyorum. Logitech G PRO X Superlight şekline benzer bir mouse olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
SWAR kodu ile A9 Ultimate öneririm bütçe çıkarsa. GPX shape zaten.
ATK Dragonfly Y9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
4.000 bandına çıkıyorsanız bu ikisine bakın.
Spartan
Başarılı
Net bütçem yok ama bu fiyat aralığına kablosuz mouse arıyorum. Aktif olarak SteelSeries Prime+ kullanıyorum. Palm şeklinde tutuyorum. Biraz hantal ve ağır gelmeye başladı. Bu fiyat aralığına önerilerinizi bekliyorum. Logitech G PRO X Superlight şekline benzer bir mouse olabilir.
Darmoshark N7 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Bilindik bir üründen devam edebilirsin. Daha iyi skatezler + daha hafif ağırlık. Her türlü hantallığı alır.
Spartan
Başarılı
@Spartan, daha hafif olacak diye daha eski nesil MCU ve mekanik Switch almaya gerek yok. ATK yazılım olarak da daha iyi. Batarya süresini falan saymıyorum bile.
Shape'de aynı ya Prime+ ile o yüzden bilindik bir shape ister belki diye attım. Onun dışında teknik özellik olarak evet daha iyi ürünler var.
Emre.py
Üstün
Plus ve Ultimate arasında ne gibi farklar var hocam?SWAR kodu ile A9 Ultimate öneririm bütçe çıkarsa. GPX shape zaten.
![]()
ATK Dragonfly Y9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
4.000 bandına çıkıyorsanız bu ikisine bakın.
Eski farem Razer Cobra gibi simetrik bir ürün bakıyorum, Prime+ yatık, güzel ama düz fare kullanmak istiyorum.![]()
Darmoshark N7 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bilindik bir üründen devam edebilirsin. Daha iyi skatezler + daha hafif ağırlık. Her türlü hantallığı alır.
Spartan
Başarılı
Ozaman ATK F1 V2 - Pulsar X2H - Veya stok varsa Leviathan V4 bakabilirsin.Plus ve Ultimate arasında ne gibi farklar var hocam?
Eski farem Razer Cobra gibi simetrik bir ürün bakıyorum, Prime+ yatık, güzel ama düz fare kullanmak istiyorum.