3.000 TL'ye kadar RTX 3080 & Ryzen 5 5700X3D sistem için güç kaynağı tavsiyesi

Bütçe
3.000 TL

efeeeb

Uzman
Merhaba.

Cooler Master thunder 700W PSU'ya sahip bir sistemim vardı. Geçen hafta resimde de gözüktüğü gibi ekran kartimin soket kısmı yandı ve tamire gönderdim. Büyük ihtimalle sorun PSU kaynaklı oluştu. Psumuda değiştirmek istiyorum. Resimde gozuken PSU iyi midir? Başka önerileriniz varsa bekliyorum bütçe 3K civarı şimdiden teşekkürler.

• Ryzen 5 5700X3D.
  • RTX 3080 ekran kartı
  • ASUS X570 anakart.
  • DeepCool LT520 sıvı soğutucu.
  • 32 GB RAM.
  • 2TB M.2 SSD.
  • MSI MAG 100R kasa.

- NZXT C750 PSU İncelemesi:
- 750W gücüne sahip. Bu, Ryzen 5 5700X3D ve RTX 3080 kombinasyonu için yeterli bir güç sağlamakta.
- 80 Plus Bronze sertifikasına sahip, bu da enerji verimliliği konusunda iyi bir seçim olduğunu gösteriyor.
- Markanın genel olarak güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti oldukça yüksek.

- Alternatif Öneriler:
- Corsair RM750x: Modüler yapısı ile kablo yönetimi kolay, aynı zamanda iyi bir verimlilik sunuyor.
- Seasonic Focus GX-750: Yine modüler ve yüksek kaliteli bileşenlerle üretilmiş, 80 Plus Gold sertifikası var.
- EVGA SuperNOVA 750 G5: Güçlü yapısı ve yüksek verimliliği ile bilinen bir diğer alternatif.

- Fiyat Aralığı: 3.000 TL civarında çoğu bu modelleri bulmak mümkün, ancak fiyatların zamanla değişebileceğini unutmayın.

Adım adım önerilen PSU’ları araştırarak uygun olanı seçebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…