3.000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
3.000 TL

Emirr

Başarılı
Herkese selamlar. Sistem toplamaya başladım. Şuan da bir kasa arayışındayım. ARGB, temperli cam ve mesh kasa olursa güzel olur. Anakartım Asus Prime B650M-R, hava soğutma olarak Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım. Yakın bir zamanda PNY RTX 5070 alacağım 3 fanlı. Kasaya da sığması lazım tabii ki. Bütçem 3.000 TL civarında.

Biri siyah biri beyaz.

Hocam belirtmeyi unuttum benim hatam. Kasanın üst tarafında jak girişleri olursa güzel olur hem mikrofon için hemde kulaklık için. Anakart tarafı dolu oluyor çünkü.

Hocam belirtmeyi unuttum benim hatam. Kasanın üst tarafında jak girişleri olursa güzel olur hem mikrofon için hemde kulaklık için. Anakart tarafı dolu oluyor çünkü.

Combo jack olması daha avantajlı değil mi?

Bunu önermek için koşup geliyordum yazan olmuş. Bu kasayı alacaksanız ekstradan egzoz fan ve bir kontrolcü almanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda şunu da belirteyim bu kasaya ekstradan egzoz fan ve Dark ARGB Hub aldık ve kasadaki fanların hızlarını ne anakarttan ne kumandasından ayarlayamadık. İade gönderdik iadeyi kabul etmediler. Başka bir kontrolcü ile çözdük.

3000D'de üste 360mm radyatör sığmıyor bilginiz olsun.

Üstünde node core geliyor bu kasanın diye biliyorum önde 3 tane sp120 olması gerekiyor değişmediyse dahili kontrolcu var diye biliyorum.

Üstünde node core geliyor bu kasanın diye biliyorum önde 3 tane sp120 olması gerekiyor değişmediyse dahili kontrolcu var diye biliyorum.
ARGB adaptör ile geliyor, kontrolcü yok ve kontrolcüye gerek de duyulmuyor ekstra ihtiyacınız yoksa.

Ugreen Mikrofon ve Kulaklık Ayırıcı 3.5 mm Y Kablo Siyah 150₺'ye çözebilirsiniz.

Yaklaşık 1 ay önce bu kasaya sistem topladım arkadaşım için. Dahili kontrolcü yok.

Yaklaşık 1 ay önce bu kasaya sistem topladım arkadaşım için. Dahili kontrolcü yok.
RGB modelinde geliyor diye biliyorum hocam. İtopya öyle bilgi vermişti. Teşhir ürün olduğu için 4000d almıştım olsaydı 3000d kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…