VGN V87 iyi bir alternatif olabilir. Eğer Amazon'dan beklemek istemiyorsanız alın incelemesinde bu fiyata alınabilecek en güzel klavyelerden diyorlar. Bende beğendim güzel klavye.
VGN V87 iyi bir alternatif olabilir. Eğer Amazon'dan beklemek istemiyorsanız alın incelemesinde bu fiyata alınabilecek en güzel klavyelerden diyorlar. Bende beğendim güzel klavye.
Hayır ama 1-2 haftada elime ulaştı falan diyorlar. Sizi bozmazsa beklerim derseniz Ajazz AK820'yi tercih edin. Hem daha güzel bir klavye sizin attıklarınızdan. Ama beklemek istemiyorsanız VGN V87 tercih edin.
Hayır ama 1-2 haftada elime ulaştı falan diyorlar. Sizi bozmazsa beklerim derseniz Ajazz AK87'yi tercih edin. Hem daha güzel bir klavye sizin attıklarınızdan. Ama beklemek istemiyorsanız VGN V87 tercih edin.
Normal klavyedeki gibi ancak dizilişi farklı. Normalde hangi harfin yanindaysa aynı şekilde bunda da aynısını yaparsınız. Ben Hepsiburada üzerinden aldım ancak şu an daha pahalı orası. Amazon kullanıyorum aktif olarak 2 gün içinde geliyor kargolar. Ancak bu üründe durumlar farklı olabilir.