Attack Shark M87 kullanıyorum. Memnundum fakat zamanında ikinci el almıştım zaten, artık problem yaratmaya başladı. Geçikmeli tepki veriyor, bağlantı kesiliyor, şarjı çok hızlı bitiyor, bir anda takılıyor klavye filan. Bayağı uyuz etti. Belki de temizlemem, yağlamam filan gereklidir, düzelir mi bilmiyorum. Bilen önerirse sevinirim. Maksimum 4K'ya klavye önerir misiniz? Uygun olursa daha iyi olur. 2,5 - 3 gibi bir şey olsa daha iyi çünkü bütçe kısıtlı, para kalmıyor. Ve bir de benim klavyeyle aynı kasada istemiyorum almışken farklı olsun istiyorum.
Özellik Değer / Açıklama Model Ajazz AK820 Pro Düzen (Layout) %75 Tuş Sayısı 81 tuş + 1 döner knob Ekran Boyutu 0.85 inç Keycap PBT keycaps, OEM profil Hot-swappable Evet Bağlantı Türü Type-C kablolu, Bluetooth 5.1 & 2.4GHz Montaj Tipi Gasket Stabilizer Tipi Plate-mounted Kasa Malzemesi ABS...
Özellik Değer / Açıklama Model Ajazz AK820 Pro Düzen (Layout) %75 Tuş Sayısı 81 tuş + 1 döner knob Ekran Boyutu 0.85 inç Keycap PBT keycaps, OEM profil Hot-swappable Evet Bağlantı Türü Type-C kablolu, Bluetooth 5.1 & 2.4GHz Montaj Tipi Gasket Stabilizer Tipi Plate-mounted Kasa Malzemesi ABS...
Kullanım alışkanlığınız tkl gibi görünüyor ben açıkçası %100 den başka kullanamıyormuşum onu anladığım için daha küçük klavyelerde öneride bulunamayacağım. Sadece bir müddet rampage zenith pro kullandım. Çok da beğendim. Fps oyuncusu olmadığım için rapid trigger vs vs özelliklerini kullanmadım hiç ama manyetik klavyelerin kullanımı daha hoş daha uzun ömürlü onu anladım. Çift basma durumları oluşmuyor ve bir çok özellikle geliyor düşük fiyattakiler bile. En azından orta segment diyebileceğimiz bir manyetik klavye tercih etmeniz iyi olabilir.