3.000 TL'ye kulaklık ve mikrofon önerisi

Bütçe
3.000 TL

FRAGX 48

Üstün
İyi günler, yaklaşık 3.000 TL bütçem var ve kendime mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum ama karar veremedim, önerebileceğiniz bir şey var mı? İsterseniz mikrofonlu, isterseniz ise ayrı olarak mikrofon da önerebilirsiniz ama bütçemi çok fazla aşmasın lütfen, kulak içi veya kulak üstü fark etmez.

@Simon

Son düzenleme:
Aslında kulak üstü tercihim ama eğer ses kalitesi daha iyi olacaksa kulak içi de olur.

Oyun oynamak ve konuşmak için.

Bütçeyi biraz aşarsanız çok kaliteli kendi kullandığım bir kulaklık.

Düz C3 alınmaz. Fifine H9 almak daha mantıklı.

Fifine larda gürültü engelleme sistemi ve driver sistemi yoktu sanırım ondan dolayı bence Cloud 3 daha iyi olabilir.

Artı olarak belki şu zaman kadar 10-15 kere klavye mouse kulaklık değiştiren bir kişi olarak marka almak her zaman daha mantıklı Fifine, Wraith gibi yerleden aldıklarım sürekli bozuldu ve malının arkasında durmadılar.

Fifine larda gürültü engelleme sistemi ve driver sistemi yoktu sanırım ondan dolayı bence Cloud 3 daha iyi olabilir.

Mikrofonda gürültü engelleme mevcut ama maalesef kulaklıklarda ANC yok.

Ürünün ne kadar arkasında dururlar bilmem ama Fifine gayet güzel marka. Tabii HyperX kadar olamaz, adamlar her koşulda destek sağlıyor. Daha geçtiğimiz günlerde C3S kulaklığımda oluşan cızırtı probleminden dolayı sıfır C3S gönderdiler.

Wraith'in bana kalırsa sadece mousepadleri güzel. Fakat fifine bence gayet kaliteli bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…