Bütçe
3.000 TL
Aslında kulak üstü tercihim ama eğer ses kalitesi daha iyi olacaksa kulak içi de olur.

Oyun oynamak ve konuşmak için.

3k ya alabileceğin en iyi ses bunda. ama mikrofonu yok. mikrofon işini başka şekilde ve ucuza çözebilirsen bunu öneririm.

ya da bu ikisi

3K ya alabileceğin en iyi ses bunda. Ama mikrofonu yok. Mikrofon işini başka şekilde ve ucuza çözebilirsen bunu öneririm.

Ya da bu ikisi.

Dediğim konu bu işe aynı şekilde Wraith'den kulak içi kulaklık aldım ilk hafta çok iyiydi ses kalitesi oyunlarda ses kasmak çok güzeldi 1 hafta sonunda çalışmamaya başladı Wraith'le iletişime geçti kutu açıldıysa yardımcı olamayız deyip geçiştirdiler şaka gibi.

E servise verseydin veya THH'ye başvursaydın. Direkt iade almıyorlar. Amazon hariç bunu yapan yok zaten.

Cadenza 2 HyperX Cloud III S'ten daha iyi ses veriyor, ona göre düşünün.

İade amaçlı yazmadım, ürünün çalışmadığını sorun olduğunu söyledim ,bu şekilde yardımcı olabilirim beyefendi dedi geçti, o günden sonra arkadaşın dediği gibi mouse pad dışında 1 adet elektronik ürününü dahi almadım. Burda firmayı kötülemek için demiyorum mouseları mesela güzeldi açık konuşayım ama kulaklık klavye gibi ürünlerde her zaman sınıfta kaldı benim için, mouseda masadan ilk düşüşünde kırıldı, asus mouse u duvara vurdum masaya vurdum tak yok düzgünce çalıştı garibim

İade amaçlı yazmadım, ürünün çalışmadığını sorun olduğunu söyledim ,bu şekilde yardımcı olabilirim beyefendi dedi geçti, o günden sonra arkadaşın dediği gibi mouse pad dışında 1 adet elektronik ürününü dahi almadım. Burda firmayı kötülemek için demiyorum mouseları mesela güzeldi açık konuşayım ama kulaklık klavye gibi ürünlerde her zaman sınıfta kaldı benim için, mouseda masadan ilk düşüşünde kırıldı, asus mouse u duvara vurdum masaya vurdum tak yok düzgünce çalıştı garibim
İki yıl garantisi var sattıkları ürünlerin, hala servise verebilirsin. Çoğu kişi filtre değişimi vs. yaptırıyor.

İyi günler, yaklaşık 3.000 TL bütçem var ve kendime mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum ama karar veremedim, önerebileceğiniz bir şey var mı? İsterseniz mikrofonlu, isterseniz ise ayrı olarak mikrofon da önerebilirsiniz ama bütçemi çok fazla aşmasın lütfen, kulak içi veya kulak üstü fark etmez.

@Simon
Fifine, mikrofon konusunda basarili bir marka. H9 tercih edebilirsin.

Fifine H9 almaya karar verdik, yardımlarınız için teşekkürler. Çok üst düzey bir oyuncu değil zaten kendisi o yüzden işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.