Kriyus 87 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 807 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 355 Yer Batman Bugün 00:20 #1 Tercihim kablosuz mouse. Önceki farem ROG Gladius III'tü. Yarın AVM'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Eğer değerse internetten de isteyebilirim.
Tercihim kablosuz mouse. Önceki farem ROG Gladius III'tü. Yarın AVM'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Eğer değerse internetten de isteyebilirim.
Hasanxcd 15 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 542 Çözümler 2 Beğeniler 237 Bugün 00:38 #2 DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse pil konusunda biraz geride fakat diğer özellikler bakımından yüksek kalitede pili dert etmeyecekseniz mükemmel bir mouse.
DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse pil konusunda biraz geride fakat diğer özellikler bakımından yüksek kalitede pili dert etmeyecekseniz mükemmel bir mouse.
TANTUNICIK Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.470 Beğeniler 822 Bugün 00:38 #3 Kriyus dedi: Tercihim kablosuz mouse. Önceki farem ROG Gladius III'tü. Yarın AVM'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Eğer değerse internetten de isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... El uzunluğu ve tutuş biçimi ne?
Kriyus dedi: Tercihim kablosuz mouse. Önceki farem ROG Gladius III'tü. Yarın AVM'ye gidip Vatan'dan almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir? Eğer değerse internetten de isteyebilirim. Genişletmek için tıkla... El uzunluğu ve tutuş biçimi ne?
KS KS Kriyus 87 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 807 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 355 Yer Batman Bugün 00:40 #4 Yanlamasına bilmiyorum ama uzunluk 18 idi, tutuş biçimi palm ve claw. Hasanxcd dedi: DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse pil konusunda biraz geride fakat diğer özellikler bakımından yüksek kalitede pili dert etmeyecekseniz mükemmel bir mouse. Genişletmek için tıkla... 3 gün beklemeye değmez gibi ya. Vatan'da 2.000 TL'ye Rival 3 Wireless var, onu almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:45
Yanlamasına bilmiyorum ama uzunluk 18 idi, tutuş biçimi palm ve claw. Hasanxcd dedi: DAREU A950 WING Black Kablosuz Gaming Mouse pil konusunda biraz geride fakat diğer özellikler bakımından yüksek kalitede pili dert etmeyecekseniz mükemmel bir mouse. Genişletmek için tıkla... 3 gün beklemeye değmez gibi ya. Vatan'da 2.000 TL'ye Rival 3 Wireless var, onu almayı düşünüyorum.
Hasanxcd 15 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 542 Çözümler 2 Beğeniler 237 Bugün 00:42 #5 Kriyus dedi: Yanlamasına bilmiyorum ama uzunluk 18 idi, tutuş biçimi palm ve claw. 3 gün beklemeye değmez gibi ya, Rival 3 Wireless var, 2K'ye vatan da onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değmez o paraya Rival 3 Wireless. Özellik bakımından çok geride.
Kriyus dedi: Yanlamasına bilmiyorum ama uzunluk 18 idi, tutuş biçimi palm ve claw. 3 gün beklemeye değmez gibi ya, Rival 3 Wireless var, 2K'ye vatan da onu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değmez o paraya Rival 3 Wireless. Özellik bakımından çok geride.
KS KS Kriyus 87 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 807 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 355 Yer Batman Bugün 00:43 #6 Hasanxcd dedi: Değmez o paraya Rival 3 Wireless. Özellik bakımından çok geride. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan olarak öneriniz nedir? Başka adamakıllı bir şey yok gibi.
Hasanxcd dedi: Değmez o paraya Rival 3 Wireless. Özellik bakımından çok geride. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan olarak öneriniz nedir? Başka adamakıllı bir şey yok gibi.
Hasanxcd 15 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 542 Çözümler 2 Beğeniler 237 Bugün 00:44 #7 Kriyus dedi: Vatan'dan olarak öneriniz nedir, başka adamakıllı bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu bütçede vatan da güzel bir mouse yok.
Kriyus dedi: Vatan'dan olarak öneriniz nedir, başka adamakıllı bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu bütçede vatan da güzel bir mouse yok.
Trina 87 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 796 Beğeniler 462 Bugün 00:44 #8 MediaMarkt'ta Haste 2 Wireless ₺1.599, alınabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 57 dakika önce
Hasanxcd 15 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 542 Çözümler 2 Beğeniler 237 Bugün 00:45 #9 Trina dedi: MediaMarkt'ta Haste 2 Wireless ₺1.599, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tam onu atacaktım.
Trina dedi: MediaMarkt'ta Haste 2 Wireless ₺1.599, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Tam onu atacaktım.
TANTUNICIK Başarılı Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.470 Beğeniler 822 Bugün 00:45 #10 Kriyus dedi: Vatan'dan olarak öneriniz nedir, başka adamakıllı bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Neden Vatan olmak zorunda? Son düzenleyen: Moderatör: 57 dakika önce
Kriyus dedi: Vatan'dan olarak öneriniz nedir, başka adamakıllı bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Neden Vatan olmak zorunda?